Er even tussenuit

Lieve lezers,

De tentamens zitten er op. Gisteren heb ik mijn laatste tentamen gemaakt. Dat betekend dat ik aanstaande zondag naar Manchester vlieg voor een studiereis. Gedurende deze reis zal ik vooral actief zijn in Manchester en Liverpool voor verschillende opdrachtgevers dus zal ik even wat minder kunnen bloggen en lezen.

Dan ben ik weer eventjes terug in Nederland om snel alles bij te werken, en vlieg ik voor een heerlijke vakantie naar ??? dat weet ik zelf ook nog niet. We moeten nog boeken.
Maar waar ik ook heen ga de zon schijnt er en daar ga ik even heerlijk te ontspannen met een boekje onder de palmboom. En natuurijk mogen jullie voordat ik vertrek mee kiezen welke boeken er mee moeten op vakantie.

foto (17)

Aangezien ik niet weet hoe goed mijn internet in Manchester en ??? zal zijn kan het wat stiller zijn op de blog. Maar dat geeft me natuurijk wel meer tijd om te lezen.
Ik zal een aantal berichten inplannen zodat jullie me niet al te erg hoeven missen.

Ook mijn 5 jarig bestaan staat voor de deur en dat mag natuurlijk niet zonder jullie gevierd worden. Daarom ga ik zorgen dat ik in een hotel zit met internet zodat ik jullie kan verblijden met de leukste win-acties!

Ik wens iedereen alvast een hele fijne meivakantie en veel leesplezier!

Liefs, Marjolein

0 thoughts on “Er even tussenuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *