Stacking The Shelves week 36 – 2016

Lieve lezers,

De nieuwe week is al weer aangebroken en daarom is het ook weer tijd om te laten zien wat er deze week is binnengekomen. Ik kan jullie al wel vertellen dat ik heel blij ben met het gevarieerde aanbod van deze week.

image1

54 minuten
10 :00 
De directeur van Opportunity High School beëindigt haar toespraak en verwelkomt alle leerlingen voor het nieuwe semester.
10 :02
De leerlingen staan op om naar hun klassen te gaan.
10 :03
De auladeuren gaan niet open.
10 :05
Iemand begint te schieten.

Uiterst minutieus volgt 54 Minuten vier jongeren tijdens een 
schietpartij op een middelbare school. Verteld vanuit verschillende 
perspectieven kom je achter de motieven van de schutter en word je als het ware de terreurdaad ingezogen.

Het klinkt heel stom maar boeken met dit onderwerp spreken me altijd aan. Ik ben daarom ook heel benieuwd hoe ik dit boek ga vinden.

Waar is mijn knuffel?

Baby Wolf is een beetje moe. Maar hij kan niet slapen zonder zijn knuffel … Waar is die toch gebleven? Een kijk- en zoekboek met flapjes waar je ook naar kunt luisteren. Probeer het zelf maar! Voor kinderen vanaf 1 jaar.

Deze boekjes zijn altijd een groot succes. Binnenkort de recensie op de site.

Griekenland het kookboek
De échte Griekse keuken is een goed bewaard geheim en heeft een zeer gevarieerd karakter: van de zonnige schotels van de eilanden tot de eerlijke, pure gerechten uit de bergdorpen. Bekende gerechten zijn dolmades (gevulde wijnblaadjes), gyros, souvlaki en tzatziki. Veel minder bekend zijn regionale specialiteiten als dolmades van aubergine of courgettebloemen, en tzatziki met walnoten en munt.
Op ruim 400 pagina’s worden de geheimen van de bij ons grotendeels onbekende en verrassend veelzijdige Griekse keuken ontsluierd. Het boek biedt een schat aan uiteenlopende recepten, gelardeerd met veel couleur locale en anekdotes, prachtige receptfotografie en de ter plaatse voro het boek geschoten lifestyle-fotografie.

Ik ben dol op de Griekse keuken en koken ga ik steeds leuker vinden. Daarom is dit kookboek echt ideaal. De recensie van dit boek zal eventjes duren aangezien het enorm dik is maar oh zo leuk.

Er zit een tijger in de tuin
Als oma vertelt dat ze een tijger in de tuin heeft gezien, gelooft Nora haar niet. Ze is toch veel te oud voor die gekke spelletjes van oma! Iedereen weet dat tijgers in de jungle wonen, niet in tuinen.
Dus zelfs wanneer Nora libelles zo groot als vogels ziet en planten die haar giraf Raf proberen op te eten, en een ijsbeer die van vissen houdt, weet ze hartstikke zeker dat er ABSOLUUT geen tijger in de tuin kan zitten.

Een geweldig boekje waarvan morgen de recensie online komt.

 

Dat was hem weer voor deze week. Welk boek wil jij graag hebben? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *