Wat heb ik als blogger altijd in mijn tas

Lieve lezers,

Een tijd geleden heb ik jullie al eens de inhoud van mijn tas laten zien. Vandaag wil ik eens inzoomen wat ik als blogger zijnde altijd in mijn tas heb zitten die te maken hebben met het feit dat ik blogger ben.

Kijk je snel mee?
img_2355

E-Reader
Ik heb altijd mijn e-reader in mijn tas zitten. Ik kan namelijk echt niet zonder het idee dat ik altijd heel veel boeken bij heb. Maar ook als ik bijvoorbeeld onverwachts ergens moet wachten kan ik altijd kiezen welk boek ik wil lezen of waar ik verder in wil lezen.

Boek
Ik heb altijd een fysiek exemplaar van een boek in mijn tas zitten. Dit is altijd het boek dat ik op dat moment aan het lezen ben. Zo kan ik waar ik ook ben verder lezen in het boek waar ik in bezig was.

Notebook
Ik heb altijd minimaal 1 notebook in mijn tas zitten. Mocht ik zo spontane ideeën krijgen kan ik ze gelijk noteren zodat ik ze niet vergeet.

Beker/Fles
Afhankelijk van of het winter of zomer is heb ik altijd een beker/fles in mijn tas zitten. Zo kan ik altijd ergens een kop thee pakken (in de winter heb ik ook altijd thee zakjes in mijn tas zitten) of een fles water die ik kan vullen voor in de zomer. Zo kan ik het waar ik ook ben aangenaam maken en heerlijk lezen.

Zonnebril
Er is niets ergers dan lekker in het OV /auto zitten lezen en verblind worden door de zon. Daarom heb ik altijd een zonnebril in mijn tas zitten om dit te voorkomen. Zo kan niets mijn paar leesminuten verstoren.

Pennen
Jep, pennen heb ik er altijd 100 in mijn tas zitten. Iedereen weet dan ook dat Marjolein altijd een pen bij heeft. Want zo kan ik altijd mijn inspiratie opschrijven in mijn notebook.

 

Natuurlijk zit er nog veel meer in mijn tas maar al deze ‘zooi’ zal ik je in dit artikel besparen. Maar deze dingen heb ik als blogger zijnde altijd bij me.

 

Herkennen jullie dingen die jullie ook altijd in je tas hebben zitten? 

Liefs, Marjolein

2 thoughts on “Wat heb ik als blogger altijd in mijn tas

  1. Beurs, sleutels, visitekaartjes, telefoon, notebook en pen, agenda, dropjes, spiegeltje, ereader, labello, handgel, minstens 5 euro aan kleingeld dat los erin ligt. Beschermengeltjes om uit te delen, een stoffen tasje, nagelvijl, nagellak.

    Dat klinkt heel erg maar ik heb eem desigual tas met vakjes en ritsjes en alles heeft zn eigen plaats ?

  2. Wat een leuke beker, en zonnebril… Ik zie dat je al even veel van roze houdt als ik! In mijn tas zitten altijd mijn e-reader, ipad, verschillende losse papiertjes, bonnetjes, lippenstift… Hij weegt 6 kg denk ik want mijn schouder doet er soms pijn van ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *