Boeken Must Haves – Augustus

Lieve lezers,

De zomer is in volle gang en een nieuwe maand is weer aangebroken.
Tijd om heerlijk te gaan genieten van alle nieuwe dingen die deze zomerse maand gaan brengen. Misschien ga je wel op vakantie, of ga je gewoon heerlijk in de tuin liggen. Wat je ook gaat doen met deze items ga je er van genieten.

Heb jij haar gezien
Cara Burrows verlaat uitgeblust haar man en kinderen, en vlucht naar een wellnessresort. Als ze daar uitgeput haar hotelkamer betreedt blijkt die al bezet. Het foutje van de receptionist doet Cara twijfelen; het meisje dat ze springlevend in de kamer heeft gezien is iemand die ze niet gezien kán hebben: de vermoorde Melody Chapa, wier ouders een levenslange gevangenis uitzitten voor de moord op haar. Cara raakt verwikkeld in een web van leugens en intrige, een gevaarlijk web.

Een waanzinnig goed boek met enorm veel spanning maar ook een zomers tintje. Ik heb hem bijna uit.

 

 

Moleskine Limited Edition Beauty & the Beast
A special Limited Edition notebook featuring themed Beauty and the Beast graphics on the cover, customized end-papers and a sheet of themed stickers. It features acid-free pages, a hard cover with rounded edges, elastic closure and ribbon bookmark.

Hoe super mooi en gaaf is dit boekje. Met handtekeningen aan de binnenkant. (Hij staat op mijn verjaardag wish list)

 

 

 

Royals
Daisy Winters is dol op scifi, heeft een bijbaantje bij Walmart, houdt ervan haar haar in knalkleuren te verven en ze heeft een perfecte oudere zus die op het punt staat zich te verloven met de Schotse kroonprins Alex. Daisy heeft absoluut geen zin in een leven in de spotlights, maar door toedoen van de tabloids wordt ze gedwongen samen met haar zus de zomer door te brengen aan het Schotse hof. Daisy vertrekt met grote tegenzin en hoewel ze haar best doet om uit de problemen te blijven, raakt ze al snel verstrikt in allerlei onhandige situaties. Onder de hoede van Miles, de megasnobistische vriend van de jongere broer van de kroonprins, moet ze leren om zich volgens de koninklijke norm te gedragen. Dat gaat alleen niet zo makkelijk als diezelfde jongere broer overal waar hij komt voor een schandaal zorgt en Daisy erin meesleurt. Terwijl ze zich zo goed mogelijk probeert te redden, worden de verwikkelingen alleen maar groter als ze het ene koninklijke geheim na het andere ontdekt.

Een nieuwe YA in de categorie van de Selection serie. Ik ben hem op dit moment aan het lezen en de eerste hoofdstukken lazen lekker weg.

 

Snack Attack Etui
Donut worry, be happy met deze vrolijke etui! De etui is ideaal om naast schrijfgerei ook bijvoorbeeld een geodriehoek in te doen. De roze met wit gestreepte etui heeft illustraties van donuts en behoort tot de nieuwe schoollijn Snack Attack van Blond Amsterdam.

Ik gebruik deze wat grotere etui’s voor kleine boeken (pocket edities) of om alles in te stoppen dat in mijn tas zit en mijn boek vies kan maken. Zo blijven mijn boeken ook deze zomer wanneer ze overal mee naartoe gaan schoon.

 

Midnight Jewel
Ik staarde naar de brief in mijn handen. 
Ik moest beslissen hoever ik zou gaan om mijn broer te redden.
Het antwoord kwam snel: zo ver als nodig was.
Mira is op de vlucht. Ze heeft geleerd te overleven en niemand te vertrouwen. Ze meldt zich aan voor The Glittering Court, waar meisjes van lage komaf worden opgeleid tot nette jongedames, klaar om te trouwen. Mira heeft andere plannen. Ze wil de oversteek wagen naar Adoria, op zoek naar haar verdwenen broer. Waar begin je met zoeken in een onbekend land vol gevaren en geheimen? En wat doe je als je verliefd wordt, juist wanneer je geen afleiding kunt gebruiken?

Let op dit is een deel 2. Deel 1 vind je hier.  
Dit is de perfecte serie om deze zomer in te beginnen.

 

Mijn Zoete Wraak
Paula heeft Robert al sinds de toneelschool altijd gesteund, ze heeft haar eigen dromen opgegeven zodat hij de zijne kon waarmaken, en nu hij een gevierd acteur is ziet hij haar niet meer staan. Andere vrouwen daarentegen ziet hij maar al te graag.
Paula heeft een plan. Ze zorgt dat Robert weer hopeloos verliefd op haar wordt, dat hij beseft hoeveel hij aan haar te danken heeft, en wat er op het spel staat. Pas daarna zal zij hem aan de kant zetten.
Want wraak is zoet. Toch?

Een heerlijk boek om tijdens de hete zomeravonden te lezen. Misschien koelt het je nog wel een beetje af…

 

 

En als bonus voor de Engels lezende en tevens het boek van de foto hierboven:

The Wicked Deep
Hocus Pocus and Practical Magic meets the Salem Witch trials in this haunting story about three sisters on a quest for revenge—and how love may be the only thing powerful enough to stop them.
Welcome to the cursed town of Sparrow…
Where, two centuries ago, three sisters were sentenced to death for witchery. Stones were tied to their ankles and they were drowned in the deep waters surrounding the town.
Now, for a brief time each summer, the sisters return, stealing the bodies of three weak-hearted girls so that they may seek their revenge, luring boys into the harbor and pulling them under.
Like many locals, seventeen-year-old Penny Talbot has accepted the fate of the town. But this year, on the eve of the sisters’ return, a boy named Bo Carter arrives; unaware of the danger he has just stumbled into.
Mistrust and lies spread quickly through the salty, rain-soaked streets. The townspeople turn against one another. Penny and Bo suspect each other of hiding secrets. And death comes swiftly to those who cannot resist the call of the sisters.
But only Penny sees what others cannot. And she will be forced to choose: save Bo, or save herself.

 

 

Welk boek wil jij graag deze maand lezen? 

Liefs, Marjolein

One thought on “Boeken Must Haves – Augustus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *