Boeken Must Haves – Juli 2016

Lieve lezers,

Is juni niet voorbij gevlogen. Voor ik het wist stond juli alweer op de stoep en is het weer tijd voor de maand waarin veel mensen op vakantie gaan. En daarom ook veel boeken verslinken. De maand om weer extra te genieten van de Must Haves van deze maand.

Kijk snel mee naar wat je deze maand echt niet mag missen.

img_6910

The Glittering Court
We hoorden opgefokte stemmen.
De koetsier haastte zich naar het portier met twee poortwachters in zijn kielzog. ‘Ze inspecteren iedereen die de stad verlaat. Zoeken een of ander meisje.’
‘Niet zomaar een meisje,’ corrigeerde een van de wachters hem ruw. ‘Een jonge edelvrouw. Zeventien jaar oud. Een gravin.’
Ik hield mijn adem in.
Adelaide moet trouwen om te voorkomen dat haar familie in geldproblemen raakt. Ten einde raad neemt ze de plaats in van een dienstmeisje dat is uitgekozen voor The Glittering Court, een bedrijf dat meisjes van lage komaf een stoomcursus geeft tot nette jongedame. Adelaide laat alles achter zich, zelfs haar naam.
De kans op ontdekking is levensgroot. Maar ze heeft alles over voor een kans om controle te krijgen over haar eigen leven…

Dit boek beloofd het boek van het moment te worden. Je mag deze dan ook echt niet missen deze maand. (En hij is lekker dik)

 

Fanart
Deze geweldige etsy shop ben ik helemaal dol op. Maar nog doller ben ik op deze dame haar instagram. Ze maakt echt fantastische tekeningen die ook nog eens leuk prijsje hebben.

Zorg er zeker voor dat je vandaag iets van deze dame in huis haalt.

 

 

Woezel & Pip naar school
Woezel en Pip gaan vandaag voor de allereerste keer naar school.
Wie zou er bij hen in de klas zitten? En wat zouden ze gaan doen?
Ze vinden het best wel spannend!
Maar dat is helemaal niet nodig, want het wordt een superleuke dag!
Met de boeken uit de 1e keer-reeks bereid je je kindje voor op belangrijke gebeurtenissen. De verhalen zijn een feest van herkenning en bieden een houvast voor deze belangrijke gebeurtenissen.

Deze is speciaal voor de allerkleinste die na deze maanden echt naar school gaan. Van dit boekje is ook binnenkort de recensie te lezen.

 

Blond Amsterdam schriften
Met dit Blond Amsterdam setje van 3 schriften A5 waan jij je helemaal in de eighties Miami vibe. Het setje bestaat uit 3 verschillende schriften met lijntjes in A5 formaat met illustraties van ijsjes, rollerskates en een Miami girl.

Het jij besloten om deze zomer lekker veel te gaan schrijven? Misschien wel een eigen boek of recensies. Deze schriftjes zijn daar echt perfect voor.

 

Het Zomerhuis
‘Het zomerhuis’ is een prachtige YA-roman en ultiem zomerboek van bestsellerauteur Ann Brashares, die internationaal doorbrak met haar succesvolle serie 4 vriendinnen, 1 spijkerbroek. Sinds hun geboorte delen Sasha en Ray drie halfzussen, een zomerhuis en één slaapkamer. Sasha’s vader was ooit getrouwd met Rays moeder, maar sinds hun scheiding ontlopen ze elkaar. In hun zomerhuis komen ze nu met hun nieuwe gezinnen, maar nooit tegelijk. Zo komt het dat Ray en Sasha in hetzelfde bed slapen, zonder elkaar ooit ontmoet te hebben. Toch intrigeert die andere kant van de familie. Door een onverwachte ontmoeting, een explosief familiefeest en een lang verzwegen geheim wordt alles op zijn kop gezet. Kan er uit deze chaos ook iets moois ontstaan?

Dit boek zou zomaar eens Het zomerboek van 2017 kunnen worden. Ik ben er super benieuwd naar.

 

Morgen komen alle boeken waar ik deze maand naar uitkijk online. Maar met de bovenstaande items kom jij 100% zeker deze maand door.

 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *