Nieuwe Bibliotheek

Lieve lezers,

In het mooie stadje waar ik woon is twee zondagen geleden een hele mooie spik splinternieuwe bibliotheek open gegaan. Natuurlijk gaat als echte boekenfan je hartje daar sneller van kloppen. Daarom ging ik naar de speciale opening zodat ik op mijn gemak foto’s kon maken en kon genieten van een hapje en een drankje.

Bij binnenkomst was het al best druk met andere genodigden dus ik dook na mijn kopje koffie alvast de bibliotheek in zodat ik de mooiste foto’s kon maken.
Hieronder een hele foto serie met uitleg van deze mooie nieuwe bibliotheek.

Zoals je ziet zijn overal sfeervolle leuke leeshoekjes gecreëerd zodat je binnen echt lekker kan gaan zitten lezen.

 

Dit Reuze konijn ligt boven in de bibliotheek bij de kinderafdeling. De kindjes kunnen lekker op dit mega grote konijn gaan zitten en een boekje lezen.

Mijn favoriete boekenserie staat gelukkig ook in de kast te shinen. (Die van Nathalie Koch)

Vervolgens mocht ik ook nog een rondleiding volgen door het nieuwe Theater De Bussel. Hier heb ik geen foto’s gemaakt omdat het 99% Backstage was. Maar zal toch 1 foto van de zaal met jullie delen.

Ik heb enorm genoten van het heerlijke rond lopen door de nieuwe Bibliotheek (Theek5) van Oosterhout.
Ik vind de bibliotheek werkelijk waar prachtig geworden. Ook zit er nog een leuke horeca in de bibliotheek met koffie en thee voor een betaalbare prijs. Hierdoor kan je lekker lang in deze bibliotheek blijven hangen en heerlijk genieten van een boek in een bibliotheek die op een heerlijke woonkamer lijkt.
Echter moet ik ook wel een beetje wennen aan de grote gangpaden de vele zithoeken en de ronde kasten. Ik vind het magisch mooi, maar het straalt geen echte oude stoffige bibliotheek meer uit. Even wennen maar wel heel erg mooi!

Gaan jullie een kijkje nemen in deze bibliotheek?

Wat vinden jullie van deze nieuwe moderne bibliotheek? 

Liefs, Marjolein

8 thoughts on “Nieuwe Bibliotheek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *