De tas

Lieve lezers,

De scholen gaan al weer bijna beginnen of zijn zelfs al begonnen.
Omdat ik merk dat jullie het heel leuk vinden om een kijkje in mijn leven te krijgen wil ik jullie vandaag mijn schooltas laten zien. Want ook ik moet volgende week weer naar school.

Dit is mijn favoriete schooltas. Hij is lekker groot met veel vakjes dus er kan vooral veel in! Een welbekend probleem voor vrouwen denk ik. Altijd te veel mee willen nemen, maar zeker voor een boekblogger want er moet altijd een boek in mijn tas zitten. Nu zou je zeggen neem lekker een e-reader mee. Echter geef ik toch echt de voorkeur aan een papieren boek.
Op de foto hierboven zie je ook mijn iPod, met deze ben ik echt super super blij, ik heb hem al een tijdje maar hij staat vol met heerlijke muziek voor mijn lange bus ritten naar school en naar huis. Nog leuker is, is dat er Serendipity in gegraveerd staat. Dit heb ik laten doen ver voordat deze blog ook maar in gedachten was. 

De belangrijkste inhoud van mijn tas. Allereerst natuurlijk een boek! Ik heb Altijd een boek in mijn tas zitten. Heel heel soms heb ik er geen in mijn tas zitten (bv als ik niet van plan ben te gaan lezen of te kunnen lezen en dan heb ik spijt. Maar onderweg naar school heb ik altijd een boek in mijn tas. Momenteel ben ik dit boek aan het lezen, daarom mag deze op de foto. Daarnaast natuurlijk een notebook. Want als ik ineens iets leuks bedenk voor de blog wil ik het altijd graag opschrijven. Nu zou je zeggen zet het in je telefoon. Maar als ik dat doe vergeet ik het vaak weer, en door een boekje blader ik nog. Daarnaast mijn lieve zeer gewaardeerde MacBook Air 11inch. Dit is mijn beste vriendinnetje op blog en schoolgebied. Omdat deze laptop zo lekker klein handzaam en snel is is het een ideale laptop voor zowel school al bloggen. Vervolgens zit er nog altijd een notitie blok in mijn tas. Soms een grote maar meestal dit formatie. Dit blok staat altijd vol met van alles. Variërend van dingen voor de blog tot aantekeningen van lessen of snelle krabbels en hersenspinsels tijdens projecten. Het klinkt al een chaos maar eigenlijk is dit voor mij een heel georganiseerde chaos.

Oké, en dan nu met de billen blood, de rest van de zooi die er in mijn tas zit. Ik moet zeggen nu valt het nog wel mee want het is het begin van het schooljaar. Natuurlijk mijn portemonnee. Mijn serieuze voorraad aan Chanel lippenstiften (ik heb er altijd minimaal 2 bij) mijn iPhone oplader, ander kan ik niet blijven updaten op Instagram en Snapchat. Een gigantische voorraad pennen. Dat is ook gelijk een kwaaltje van mijn werk, ik heb namelijk altijd een pennen tekort. Mijn agenda waarmee ik niet zonder kan. Ook heb ik altijd Chanel COCO Mademoiselle in mijn tas zitten, dat is mijn echte onderweg luchtje. Mijn favoriete is de Nr5 EAU Premiere. En ook zit er altijd wat te snacken in mijn tas. (Nu ik nog eens naar de foto kijk zie ik zelf 2 Lion’s wat maar weer verklaard hoeveel eten er altijd in mijn tas zit *bloos*) En natuurlijk mijn (je raad het al) Chanel bril, zonder mijn bril geen school, in de grote collegezaal kan ik zonder bril echt het bord niet lezen.

De inhoud van een tas zegt altijd veel over de vrouw, ik denk dat er bij mij uit komt een Hongerige Chanelliefhebbende boekenliefhebber die van Roze en Blauw houdt.

Hoe ziet jullie schooltas er uit? 

Liefs, Marjolein

0 thoughts on “De tas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *