Serendipity – Read, Dream, Believe

Lieve lezers,

De meeste van jullie zullen zich afvragen: Waarom heet deze blog Serendipity – Read, Dream, Believe.

Serendipity is een van de moeilijkste te vertalen woorden in het Engels maar het valt te omschrijven als “fortuitous happenstance” or “pleasant surprise”. Of zoals in het Nederlands gezegd een onverwachte leuke verassing. 

Ik persoonlijk vind een boek vaak Serendipity, sommige boeken zijn echt een aangename verassing. Een boek waarvan je dacht is dit wel iets, waarbij je stond te twijfelen het te kopen of toen je het kreeg je dacht is dit wel iets voor mij. Regelmatig zijn dit goede boeken die je graag wil delen met anderen.

Vanwege al deze Serendipity boeken wil ik graag op deze blog mijn ervaring over deze boeken met jullie delen. En natuurlijk lees ik ook de boeken waar iedereen helemaal wild over is en ook hierover zal ik mijn mening met jullie delen.

Waarom, Read, Dream, Believe … Dit omdat lezen vaak tot onze dromen spreekt en ik vind dat we in onze dromen moeten geloven.

Ps. Serendipity is natuurlijk veel meer dan alleen terug te vinden in alleen boeken. Het is overal om ons heen. Sta er voor open en geniet er van.

Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *