Tinteling Romance, liefde zonder kleerscheuren – Lily Frank

Lieve lezers,

Het is weer eens tijd voor een Short Story. Want na alle feestelijkheden van de kerst moet je nu al je familie af voor de nieuwjaarswensen. Maar natuurlijk wil je ook lezen.
Daarom heb ik voor jullie een nieuw kort verhaal wat je lekker even onderweg naar alle familie en vrienden kan lezen.

tinteling
Na een pijnlijk verbroken relatie is Robin wel toe aan een paar dagen vakantie. Ze laat zich door hartsvriendin Brenda meeslepen naar Frankrijk. Dat Brenda een naturistencamping heeft geboekt is verrassing 1. Dat ze op de camping Ned tegen het goddelijke (en vooral blote) lijf loopt, is verrassing 2. Robin heeft helemaal niets met nudisme. Maar misschien is Ned wel degene die haar kan overtuigen zich bloot te geven.
Kan liefde, zelfs als kleding ontbreekt, wel zonder kleerscheuren verlopen?

Robin is klaar voor een lekkere vakantie met haar beste vriendin Brenda. Echter heeft Robin niet goed gekeken naar de camping die vriendin Brenda wilde boeken. En zo is ze beland op een naturistencamping, hier moet Robin helemaal niets van hebben en voelt zich dan ook zeer ongemakkelijk. Deze ongemakkelijkheid heeft ook nog eens als resultaat dat ze een blunder maakt bij de knappe naakte Ned. Maar al te graag wil Robin hem de rest van de vakantie ontwijken. Echter blijft haar vriendin Brenda hen maar naar elkaar brengen. En ook het lot doet een aardige duit in het zakje….

Liefde zonder kleerscheuren is een heerlijke short story. Lily neemt je mee naar een aardig beschamende vakantie. Maar hoe ze dit doet is prachtig. De schijfstijl is lekker vlot en grappig. Het erotische gehalte vond ik persoonlijk heel erg mee vallen. Je kan dit dus gerust in het openbaar lezen. Liefde zonder kleerscheuren is meer een Chicklit waarbij meer op detail ingegaan wordt waardoor het licht erotisch is.

Ik heb zeer zeker genoten van dit korte verhaaltje en zou dan ook heel graag nog wat meer lezen van Robin en Ned. Want stiekem mis ik ze nu al een beetje.

“Liefde zonder kleerscheuren is een heerlijk boek voor tussendoor.”

SterSterSterSter halfSter leeg

 

Koop dit boek via deze link voor maar €0,99

Liefs,

Marjolein

0 thoughts on “Tinteling Romance, liefde zonder kleerscheuren – Lily Frank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *