Win – Ik wist het van Chantal van Gastel

Lieve lezers,

Het is weer tijd voor een nieuwe win actie.

Herinneren jullie je de blog over de heerlijke High Tea die ik had met Chantal van Gastel nog? Nee? kijk dan even hier.

Tijdens deze high tea heb ik een extra exemplaar van Chantal haar nieuwe boek ik wist het gekregen. Heb je dit nieuwe boek nog niet in je bezit en wil je het graag winnen. Let dan goed op.

DSC00542

 

Wat moet je doen om te winnen?

Zoals jullie zien heeft Chantal haar nieuwe boek heeft een prachtige bloem en vlinder op de voorkant.

Stuur mij je mooiste foto van een bloem of een vlinder om dit boek te winnen. De foto toesturen kan via de mail, Facebook, twitter of Instagram. De enige regel is dat de foto een zelf gemaakt foto moet zijn.

Van de mooiste foto’s maak ik een selectie en deze gaan allemaal in een grote pot. Uit deze inzendingen trek ik de winnaar.

Extra kans maken op dit boek?

Volg Serendipity Books op:
Facebook
Twitter
Instagram
Bloglovin
En hier op WordPress

Voor elke extra handeling gaat je naam een extra keer in de pot. Heb je een foto opgestuurd die in de laatste ronde zit, en volg je ons overal dan gaat je naam 6 keer in de pot.

Meedoen kan tot 18 november.

 

Veel succes!

Liefs, Marjolein

 

0 thoughts on “Win – Ik wist het van Chantal van Gastel

  1. Een vlinder op de muur bij mijn ouders in de tuin, we wilden graag weten welke het was en hebben de foto op Facebook gedeeld en antwoord gekregen van een vlinder kenner.

  2. Nice, ik doe enorm graag mee, want ik wil deze super graag winnen! Bloemen zijn één van mijn favoriete foto-onderwerpen. Ik ga zo even de mooiste uitkiezen ^^ Ik volg je op alle manieren behalve hier op wordpress πŸ˜‰

  3. Ik heb een hele mooie van mijn orchidee gedeeld op insta. Al mijn orchideeΓ«n staan voor een tweede keer in bloei, heb er zelfs 1 met 3 mini plantjes. Maar die staat niet op de foto πŸ™‚ Ik heb een foto gemaakt van de orchidee met de mooiste kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *