Bday win-actie 3

Lieve lezers,

Het is al weer tijd voor de derde win-actie voor het 7 jarig jubileum. Veel van jullie hebben al mee gedaan met de vorige twee win-acties maar het feest gaat nog heel even door.

Vandaag mag ik jullie namens uitgeverij Moon een fantastisch pakket aanbieden! Hier in zitten twee boeken – limited edition character cards en nog wat goodies.

Over deze boeken

Scharlakenrode Magie
In deze nieuwe serie van Cassandra Clare (i.s.m. Wesley Chu) volgen we Magnus Bane en Alec Lightwood op hun reis rond de wereld. Maar als het stelletje in Parijs is beland, wordt hun vakantie verstoord door een ontmoeting met een vriend uit het verleden. Een sekte blijkt chaos te veroorzaken over de hele wereld. Een sekte die Magnus ooit heeft opgericht. Blijkbaar. Een keer. Als grap. Het is aan Magnus en Alec om ervoor te zorgen dat hier een einde aan komt, en ze zullen elkaar compleet moeten vertrouwen om dat voor elkaar te krijgen.

Helderwitte macht
Het leven van Magnus Bane en Alec Lightwood loopt op rolletjes. Ze wonen samen in een fantastische loft, hun heksenmeesterzoontje Max leert langzaam lopen, en op de straten van New York is het rustig en veilig – zo rustig en veilig als New York kan zijn, in ieder geval.
Tot op een nacht twee oude kennissen hun appartement binnendringen en het machtige Witte Boek stelen. Magnus en Alec moeten noodgedwongen alles laten vallen om het terug te krijgen. Ze volgen de dieven naar Shanghai, schakelen hulptroepen in, en moeten een babysitter regelen. Ook heeft iemand Magnus neergestoken met een vreemd magisch wapen, en de wond gloeit, dus daar moeten ze zich óók nog druk om maken.
Gelukkig bestaan hun hulptroepen uit Clary, Jace, Isabelle en kersverse schaduwjager Simon. In Shanghai ontdekken ze namelijk dat een nog véél gevaarlijkere dreiging hen opwacht. Magnus’ magie is op hol geslagen, en als ze de demonen die de stad overspoelen niet kunnen tegenhouden, zullen ze hen tot de bron moeten volgen – het levensechte rijk van de doden. Lukt het ze om de wereld te redden voordat Max Alecs moeder tot waanzin drijft?

TE WINNEN:

  • 1 exemplaar van van Scharlakenrode magie
  • 1 exemplaar van Helderwitte macht
  • 1 set limited edition character cards
  • Kleine goodies

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

  • Volg Serendipity Books op Instagram
  • Like de win-actie post op Instagram
  • Comment onder de post en tag twee mensen die deze win-actie niet mogen missen

Extra: (Je naam gaat dan 2x in de pot)

  • Volg Serendipity Books op Facebook
  • Like de win-actie op de pagina

Deze Win-Actie loopt t/m 21 mei 2021. 
De winnaar ontvangt na deze datum een DM via Instagram en/of Facebook. Vergeet dus niet om je DM box in de gaten te houden. (Je krijgt 5 dagen de tijd om te reageren daarna kies ik een nieuwe winnaar)

*Nederland en België only.  
*Over de winnaar wordt niet gecorrespondeerd ivm de privacy wetgeving

Veel succes,

Liefs, Marjolein

Met speciale dank aan uitgeverij Moon voor deze geweldige win-actie

One thought on “Bday win-actie 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *