Boeken om in 1 dag te lezen

Lieve lezers,

Wil je nog snel een boek toevoegen aan het gelezen aantal van dit jaar? Geen probleem, ik dook de boekenkast in om een lijstje op te stellen met boeken die je in 1 dag kunt lezen. Kijk snel mee!

img_2069

Een week in Parijs
‘Een week in Parijs’ is een heerlijke, korte roman over Sophie en Liv, de hoofdrolspelers uit Jojo Moyes’ ‘Portret van een vrouw’. Twee vrouwen beleven een eeuw na elkaar hun wittebroodsweken in Parijs – maar hun tijd daar blijkt niet zo romantisch als de setting zou doen vermoeden…  In het Parijs van de belle époque brengt Sophie de eerste romantische weken na hun trouwen door met haar geliefde, de schilder Édouard Lefèvre. Het is een opwindende tijd, hoewel het leven aan de zijde van een arme kunstenaar ook zijn schaduwkanten kent… Meer dan een eeuw later komen Liv en David aan in Parijs voor hun huwelijksreis. De stad is prachtig, maar de romantiek is ver te zoeken, vooral doordat Liv steeds alleen is omdat David de ene zakelijke afspraak na de andere heeft. Heeft Liv de fout van haar leven gemaakt?

Een heerlijk boekje om eventjes te lezen. Ook is het fijn dat het niet noodzakelijk is dat je Portret van een vrouw gelezen moet hebben.

Fantastic Beasts and where to find them
J.K. Rowling’s screenwriting debut is captured in this exciting hardcover edition of the Fantastic Beasts and Where to Find Them screenplay.When Magizoologist Newt Scamander arrives in New York, he intends his stay to be just a brief stopover. However, when his magical case is misplaced and some of Newt’s fantastic beasts escape, it spells trouble for everyone…Fantastic Beasts and Where to Find Them marks the screenwriting debut of J.K. Rowling, author of the beloved and internationally bestselling Harry Potter books. Featuring a cast of remarkable characters, this is epic, adventure-packed storytelling at its very best.Whether an existing fan or new to the wizarding world, this is a perfect addition to any reader’s bookshelf.

Dit boek is goed in 1 dag te lezen als je echte en aantal uren de tijd hebt. Door het script schrijven en het grote lettertype moet dit boek zeer zeker in 1 dag te lezen zijn.

Winter in New York
In ‘Winter in New York’ verwacht Lois haar relatieproblemen te kunnen ontvluchten in de meest geweldige stad ter wereld. Maar een sneeuwstorm verstoort haar plannen. In ‘Een kerstbelofte’ staat Janna er na het verlies van haar grote liefde helemaal alleen voor op kerstavond. Of toch niet? Tess wordt gestrikt als kandidate in de succesvolle tv-show Love Shack waarin verre liefdes met elkaar herenigd worden. En in ‘Stop!’ brengt de kerstgedachte Mia op heel andere ideeën voor haar toekomst.

Een boekje met een aantal prachtige verhalen over een bijzondere winter in New York.

Liever met Lef
In ‘Liever met lef’ inspireert blogger Dagmar Valerie je om positief in het leven te staan en altijd te blijven dromen. Haar eigen levensverhaal is hierin de rode draad. Het leven voor de volle 100% leven, hoe doe je dat? Niet alleen door je hart te volgen, maar ook door kwetsbaar te zijn, positief te denken en door te zetten. Met motiverende quotes, leuke lijstjes en fijne tips om niet alleen te dromen, maar vooral ook te doen. Wat staat er op jouw bucketlist? Volg je hart en maak je dromen waar, leef met lef!

Een prachtig boek wat je met nieuwe frisse energie aan 2017 laat beginnen.

And a Happy new Year
Spinster Club girls Evie, Amber and Lottie are reunited for the mother of all New Year’s Eve parties. Having spent months apart since finishing college, they’ve got plenty to catch up on: how is Evie juggling a relationship with her OCD? Does Amber plan to spend more time with Kyle in America? And where did Lottie end up? Get ready for some serious partying – and some major New Year’s revelations – from everyone’s favourite cheesy-snack-loving feminists.

Een perfect boek om in de laatste dagen van het jaar te lezen.

 

Natuurlijk wil ik altijd even de slag om de arm houden met het 1 dag. Ik zelf ben een langzame lezer dus ik zal voor sommige boeken zeker 8 -10 uur nodig hebben of misschien zelfs 2 dagen daar waar een ander dit in misschien 3 uurtjes uit heeft. Maar al deze boeken zijn gemakkelijk en snel te lezen.

Welk boek heb jij in 1 dag uitgelezen?

Liefs, Marjolein

 

One thought on “Boeken om in 1 dag te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *