Boekhandels die ik wil bezoeken op vakantie

Lieve lezers,

Wanneer jullie deze post lezen zit mijn reis er al weer bijna op. Ik  hoop veel boekhandels gezien te hebben. Kijk daarvoor al even op Instagram. Maar daarom begon de voorpret al met het schrijven van dit artikel want de oriëntatie naar de boekhandels die ik tegen ga komen is nu begonnen. Kijk snel mee naar welke boekhandels ik graag wil bezoeken.

Amsterdam
Op Schiphol moet ik natuurlijk al elke boekhandel die ik tegen kom bezoeken. Ik heb ongeveer een 3 uur wachttijd voor we gaan vertrekken dus ik ga mezelf in moeten houden niet de boekhandels leeg te lopen. Aangezien Schiphol natuurlijk mega is en ik nog niet week welke terminal ik moet hebben heb ik voor deze locatie geen concrete plannen gemaakt. Maar de boekhandels zal ik zeker niet voorbij lopen.

New York 
Op de Luchthaven in New York wil ik Hudson Booksellers bezoeken en hoop ik Beauty and the Beast Lost in a book te scoren. Mist ik natuurlijk niet moet rennen van vliegtuig naar vliegtuig.


Fort Lauderdale

De Barnes & Nobles zit letterlijk om de hoek van mijn hotel. En kijk vooral even wat een prachtig pand. Ik kan nu al niet wachten om naar deze prachtige boekhandel te gaan!
En stiekem wil ik dan ook heel graag naar dit event van ze:

Disney Reads Day
Special Event, Children’s Event, Storytime (Childrens)
zaterdag februari 04, 2017 11:00 AM Celebrate the Magic of Storytelling on Disney Reads Day! Join us as we read popular Disney stories and do fun activities to inspire kids’ imaginations. Plus, giveaways including stickers, bookmarks and mini-posters (while supplies last).

Orlando
Ook hier zit een gigantische Barnes & Nobles om de hoek van het hotel. Ook deze ziet er weer waanzinnig uit. Ik kan het dan ook niet laten om met de huurauto even hier langs te rijden. (Hoop ik)

 

Dit zijn de boekhandels die ik hoop aan te doen in mijn vakantie. Maar als je nu op Instagram kijkt kan je al deels zien of dit gelukt is.

Welke boekhandel zou jij graag bezoeken?

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *