Kleurboeken die je moet hebben

Lieve lezers,

De laatste tijd komen er weer veel kleurboeken uit. Dit natuurlijk omdat de zomer en de vakantie voor de deur staat. Want er is niets fijners dan lekker kleuren onder de parasol in het zonnetje.
Maar welke kleurboeken zijn nu echt de moeite waard?
Vandaag vertel ik je over een aantal van mijn favorieten.

fullsizerender

Harry Potter – Kleurboek voor volwassenen Jubileum Editie
In deze speciale editie vind je een selectie van het artwork uit het Harry Potter kleurboek voor volwassenen, Harry Potter Magische Wezens en Harry Potter Magische Plekken & Personages, maar ook spiksplinternieuw werk dat speciaal voor dit kleurboek is gemaakt. 
De ingewikkelde lijntekeningen zijn geïnspireerd op de Harry Potter films. De complexe designs in dit kleurboek bieden je uren ontspanning en artistiek plezier. Het is een perfect cadeau voor Harry Potter fans van alle leeftijden. Tevens bevat dit boek ter inspiratie een selectie full colour platen: stills en concept art uit de making-of Harry Potter films om je creativiteit te stimuleren. 

Dit boek is een verzameling van de eerder uitgegeven kleurboeken met een hoop nieuwe kleurplaten. Zo kun je dus genieten van de mooiste scenes uit Harry Potter en heerlijk kleuren.

 

The Selection 
Bereid je meeslepen door de prachtige jurken en ademloos romantiek van Kiera Cass’s # 1 New York Times bestseller Selection serie nu tot leven gebracht in deze prachtig geïllustreerde kleurboek. Features originele zwart-wit lijntekeningen van favoriete personages en momenten uit de wereld van Illea, evenals schitterend ontworpen hand-van letters citaten uit alle vijf Selection boeken, allemaal op geperforeerde pagina’s die gemakkelijk kunnen worden verwijderd en weergegeven. De Selection Coloring Book is de perfecte metgezel voor de fans van de Selection-serie en een boeiende reis voor elke lezer die een lang en gelukkig houdt.

Een kleurboek van een van onze favoriete boeken. Deze mag je als selectie fan gewoon echt niet missen.

 

Droomreis Kleurboek 
Zweedse illustrators zijn hot! In navolging op de bestseller Blomstermandala verschijnt nu ook haar tweede kleurboek in het Nederlands!
Vivi en Vos is een kleurboek dat is gebaseerd op een prentenboek voor kinderen waarvan zij auteur en illustrator is. 
Dit verhaal gaat over Vivi die in een boomhut woont in het bos. Op een dag gaat ze op avontuur om een vriend te zoeken. Ze vliegt op de rug van een vogel mee en duikt in de oceaan om met zeemeerminnen te spelen. In de eik sluit se vriendschap met de boomgeest. Vivi zoekt in de holletjes van de woelmuizen. Maar wie kan nu echt haar beste vriend voor altijd zijn? Het kleurboek borduurt verder op dit thema en bevat 48 prachtige gedetailleerde lijntekeningen (enkelzijdig bedrukt op kwaliteitspapier) die Maria Trolle speciaal heeft gemaakt om in ingekleurd te worden. 
Vivi en Vos is een kleurboek met een verhaal: over liefde voor de natuur en de kracht die zij heeft. Volg Vivi op haar zoektochten naar vriendschap, die zij vindt op de meest onverwachte plekken. 

In dit boek ben ik op het moment zelf aan het kleuren. Het is echt prachtig en zo super fijn om in te kleuren. Met heel fijn papier en een lekker stevig boek. Binnenkort hier op de site de recensie.

 

Kronieken van de onderwereld kleurboek
De wereld van Cassandra Clares Kronieken van de Onderwereld komt tot leven in dit prachtige kleurboek. Van de heilige hallen in het Instituut in New York tot de glinsterende, glazen gebouwen van Alicante en van de diepten van de Stad van Beenderen tot de bossen van het elfenvolk… De 45 originele zwart-wit-tekeningen van Cassandra Jean worden begeleid door de mooiste tekstfragmenten en verbeelden nooit eerder geïllustreerde scènes uit Kronieken van de onderwereld 

Een boek wat je moet hebben als je dol bent op de Shadowhunters serie. Met prachtige tekeningen die voor uren kleurplezier zorgen.

 

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie kleurboeken maar daar vertel ik je een andere keer meer over.

Wat is jou favoriete kleurboek? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *