Romantische boeken om vandaag te lezen

Lieve lezers,

Fijne valentijn! Ik hoop dat jullie allemaal overladen zijn met kaarten boeken en (anonieme) liefdesverklaringen.

Mocht je vandaag nu extra in de stemming zijn om er een heerlijk romantisch boek bij te pakken heb ik een aantal gegarandeerde successen voor je op een rijtje gezet.

img_2496

Voor Jou
Louisa en Will zijn absolute tegenpolen. Als Lou wordt aangenomen om voor Will te zorgen, die sinds een ongeluk in een rolstoel zit, botsen hun karakters ook onmiddellijk. Maar als ze ontdekt wat hij voor ogen heeft, besluit ze alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Alleen, hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken?

Het allermooiste romantische verhaal ooit.

 


Safe Haven
Het kleine stadje Southport in North Carolina wordt opgeschud door de komst van een mysterieuze vrouw. De mooie Kate lijkt vastbesloten zich aan niemand te binden. Tot ze Alex ontmoet, een weduwnaar met een goed hart en twee jonge kinderen. Katie begint zich tegen beter weten haar hart aan Alex te verliezen. Maar ze heeft haar verleden niet zomaar achter zich gelaten. Ze zal moeten kiezen: de geborgenheid van Southport of een veilig leven zonder liefde.

Een prachtig boek. En ook de film is zeker de moeite waard om even te bekijken.

 

Eleanor & Park
Dit intrigerende boek vertelt het verhaal van de twee buitenbeentjes Eleanor en Park, tijdens één schooljaar in 1986. Ze delen hun passie voor stripboeken en muziek. Ze zijn slim genoeg om te weten dat een eerste liefde bijna nooit standhoudt, maar ook dapper en wanhopig genoeg om het te proberen.
Eleanor & Park is een verhaal over twee jongeren. Ze leren elkaar kennen op het moment dat Eleanor is verhuisd en bij Park in de bus stapt. Park moet eigenlijk helemaal niets van haar hebben en hoopt maar dat ze niet naast hem komt zitten.

Een waanzinnig bijzonder en mooi boek.

 

Muren van Glas
Muren van glas. De ontmoeting is het eerste deel in de reeks.Wanneer de Brabantse Nadine de jonge succesvolle en beroemde ontwerper Daniel ontmoet springt de vonk over. Overweldigd door zijn charme en extravagante levensstijl verliest ze geleidelijk de grip op haar leven. Gaandeweg begint de vraag te rijzen: is dit liefde, of alleen maar lust?

Het Nederlandse antwoord op 50 tinten grijs

 

 

Welk boek zou jij iedereen vandaag willen aanraden om te lezen?

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *