Ultime koopjes

Lieve lezers,

Is je portemonnee zo aan het einde van de maand weer leger dan je zou willen? Maar wil je toch heel graag nog een aantal mooie boeken kopen om de komende weken te lezen.

Dan heb ik nu een lijstje voor je samen gesteld met ultieme koopjes. En alle boeken zijn papieren exemplaren.

img_5972

De glazen troon  €7.50
Ze wordt door twee mannen bemind 
Het hele land vreest haar
Alleen zij kan het koninkrijk redden
Celaena wordt voor de keuze gesteld: óf haar leven slijten in de gevangenis, óf deelnemen aan een toernooi waarvan de winnaar de nieuwe kampioen van de koning wordt. Een voor een worden de deelnemers van het toernooi echter op gruwelijke wijze vermoord en al snel vecht Celaena niet alleen voor haar vrijheid, maar ook voor haar leven. 

Dit boek is van onze zeer geliefde Sarah J. Maas (Van hof van doorns en rozen) en mag dus echt niet ontbreken in je kast. Let op het is wel een deel 1 dus aan het einde van de serie kan het alsnog vrij prijzig zijn geweest.

 

De Ontmoeting €7,50
Het leven van Miles Ryan lijkt te eindigen op de dag dat zijn vrouw dodelijk verongelukt. Maar Miles moet voor Jonah zorgen, zijn negenjarige zoon, en zijn plicht vervullen als sheriff in het stadje New Bern in North Carolina. Jonah krijgt problemen op school en zo ontmoet Miles Sarah Andrews, de aantrekkelijke schooljuf van Jonah. Misschien komt het door haar eigen emotionele wonden dat Sarah de pijn herkent in de ogen van vader en zoon. Langzaam groeit er een band en voor het eerst sinds jaren kan Miles weer lachen. Tot hun liefde zwaar op de proef wordt gesteld door het schokkende geheim dat Sarah met zich meedraagt.

Nicholas Sparks is gewoon altijd goed en zijn boeken zijn altijd heerlijk om te lezen. Nicholas Sparks ken je voornamelijk van de prachtige films en titels als The Notebook en Safe Haven.

 

Sevenster €4,99
Eveline heeft maar één zorg deze zomer: een echt leuke jongen vinden met wie ze voor het eerst kan zoenen. Maar dan roept ze geesten op tijdens een feestje – tegen de waarschuwing van haar pleegmoeder in – en nu ziet ze plotseling dingen die andere mensen niet zien.
Doodsbang dat ze bezeten is door een kwade geest, probeert ze een manier te vinden om alles terug te draaien. Maar dan hoort ze van een waarzegster dat ze de eeuwenoude gave van de Wachters heeft – een gave die was afgeschermd, maar nu is wakker gemaakt. Een gave waardoor ze geesten en demonen kan zien. En zij zien haar ook.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze serie helemaal heb liggen. Grotendeels zelfs nog van voor de blog dat ik de boeken gekocht heb. Helaas ben ik er tot op heden nog altijd niet aan toe gekomen maar de boeken roepen me echt en lijken me echt geweldig.

 

Vila Toscane €5,-
Voor Heleen en Carlo gaat een langgekoesterde wens in vervulling met hun Italiaanse agriturismo. Het Toscaanse leven lacht hen toe tot een verschrikkelijke gebeurtenis alles op zijn kop zet…
Als Carlo Marino zijn baan bij een bank verliest, besluiten hij en zijn vrouw Heleen te gaan voor de droom die ze al jaren koesteren: ze verhuizen met hun twee kinderen naar Toscane, waar ze in een oude hoeve een agriturismo beginnen. Na een grondige verbouwing en de nodige investeringen komen er al snel veel gasten en Carlo en Heleen genieten van hun nieuwe leven als gastheer en gastvrouw en van het fantastische Italiaanse leven. Net als de kinderen Florian en Sophia zijn ze helemaal ingeburgerd in de kleine gemeenschap.
Maar wanneer er onverwacht vreemde dingen gebeuren op de agriturismo valt hun droomwereld in scherven. Een gruwelijke gebeurtenis brengt een verzwegen verleden naar boven en dwingt hun om hun complete toekomst op het spel te zetten…

Spannend maar toch zomers en spot goedkoop. Een ideaal boek dus om de komende tijd te lezen

 

Verboden Vruchten €10,-
In een klein Engels kuststadje in de jaren 50 groeien Celia en haar beste vriendin Lottie als zussen op. Wanneer Celia haar nieuwe verloofde Guy komt voorstellen, slaat onbedoeld de vonk over tussen Guy en Lottie, wat niet zonder gevolgen blijft…
Vijftig jaar later koopt een Londense clubeigenaar een van de oude stadsvilla’s, Arcadia. Hij neemt binnenhuisarchitect Daisy in de arm om de villa in haar oude glorie te herstellen. Daisy weet niet goed waar te beginnen, tot ze kennismaakt met Lottie: door haar komt het roemruchte verleden van Arcadia weer tot leven…

Jojo Moyes is altijd een goede aankoop. En ook dit boek is weer eens een ideale prijs en nu zonder verzend kosten.

 

 

Welk boek van deze lijst wil jij echt graag hebben?
Of welke goede deal heb jij laatst gehad met een boek? 

 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *