STACKING THE SHELVES WEEK 10 – 2016

Lieve lezers,

Hij is een beetje laat deze week maar ik was er even lekker een weekje tussenuit. Maar vandaag staat er een nieuwe Stacking The Shelves klaar voor jullie.
Kijk snel wat ik deze week allemaal binnen kreeg.

stacking 10

Twintig regels Liefde 

Wat als je nog maar één kans had? Eén kans om een brief achter te laten voor degene van wie je houdt? Wat zou je schrijven? 

Tijdens haar nachtdiensten schrijft verpleegkundige Stella brieven voor haar patiënten. Daarin vertellen ze aan hun geliefden over hun gedachten, hun gevoelens, en over hun laatste wens. Soms staan er praktische tips in – hoe werkt een wasmachine? – en soms ouderlijk advies – hoe word je een goede vader? Stella belooft dat ze de brieven pas na hun dood zal versturen. Maar dan breekt ze die belofte: er is één brief waarvan ze vindt dat ze die op tijd moet posten, om iemand een laatste kans te geven op verzoening en een goede afloop…

Vooral de kaft van dit boek sprak me aan. Het heeft iets moois en fris maar toch ook iets onderliggende waar ik nog niet de vinger op kan leggen.

Black Eyed Susans

Op haar zestiende werd Tessa Cartwright door een seriemoordenaar voor dood achtergelaten op een akker in Texas, samen met de lichamen van drie andere slachtoffers. Ze was de enige overlevende, met slechts vage herinneringen aan wat haar was overkomen. Vanaf die dag stond zij bekend als een van de ‘Black-Eyed Susans’, een bijnaam die verwees naar de bloemen die groeiden op de vindplaats van de meisjes. Het was Tessa’s verklaring die de dader in de dodencel deed belanden. Althans, dat dacht ze…

Bijna twintig jaar later ontdekt Tessa bij haar huis een veld vers geplante, bloeiende Black-Eyed Susans. Ze gelooft dat het een teken is van de moordenaar, die nog vrij rondloopt. Bang geworden dat door haar nu een onschuldige vastzit, besluit ze de verdediging te helpen. Maar ze wordt geplaagd door flarden van herinneringen en vreest voor de veiligheid van haar dochter. Wat niemand weet is dat het angstige, fragiele meisje dat Tessa was, een muur van geheimen om zich heen heeft gebouwd.

Heel heel heel heel erg benieuwd naar dit boek. Ik moet er gewoon NU aan beginnen.

Throne of Glass

In the dark, filthy salt mines of Endovier, an eighteen-year-old girl is serving a life sentence. She is a trained assassin, the best of her kind, but she made a fatal mistake. She got caught.

Young Captain Westfall offers her a deal: her freedom in return for one huge sacrifice. Celaena must represent the prince in a to-the-death tournament – fighting the most gifted thieves and assassins in the land. Live or die, Celaena will be free. Win or lose, she is about to discover her true destiny. But will her assassin’s heart be melted?

Dit boek heeft mijn lieve broer voor mij gekocht. Ik zag dat Sarah J. Maas in Singapore was (waar hij woont) en heb hem gevraagd of hij toevallig voor mij een handtekening kon halen. En hoera hij wilde dat! Hij heeft er uren (echt uren) voor in de rij gestaan maar gelukkig is het hem gelukt. Hij heeft hem direct op de post gedaan en het boek kwam deze week al binnen.
Ik ben Ziels gelukkig!!!

 

Welk boek willen jullie graag aan je collectie toevoegen? 

Liefs, Marjolein

3 thoughts on “STACKING THE SHELVES WEEK 10 – 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *