Stacking The Shelves week 27 – 2017

Lieve lezers,

De nieuwe week is weer van start gegaan en daarbij is er ook een nieuwe Stacking the shelves. Daar waar hij vorige week gigantisch was is hij deze week (gelukkig) klein maar fijn.

Kijk je snel mee naar de nieuwe boeken van deze week?

img_8127

Bullet Journaling
Een bullet journal is een agenda, to-do-lijst en planner ineen! In Bullet Journaling van bullet journalist Natascha Kranenburg, leer je hoe je op een leuke en creatieve manier meer overzicht krijgt in je leven. Ga direct zelf aan de slag met de duidelijke voorbeelden in de bijgeleverde losse handleiding en maak zo je eigen persoonlijke Bullet Journal.

– Ruim 200 pagina’s om zelf in te vullen
– Vol voorbeelden en tips
– Lekker dik papier (90 grams)
– Genummerde pagina’s
– Puntraster om te schetsen en te schrijven
– Blijft goed openliggen
– Bomvol inspiratie
– Handige patronen
– Met elastiek
– Met aparte handleiding

Ik heb nu al aardig wat journals in mij handen gehad maar bij het zien van deze wens ik dat ik deze als aller eerste had gehad. Dat had me een hoop gepruts gescheeld. Binnenkort de recensie. (Als ik klaar ben met prutsen)

 

Schemertijd – Kleurboek
Stap in de magische schemering waar de grens tussen dag en nacht vervaagt en de schaduwen trucjes uithalen met je ogen. De dieren nestelen zich in weelderig groen dat hen omsluit voor de nacht. Kijk uit voor alle wezens die juist ‘s nachts tot leven komen in alle hoekjes en gaatjes. Laat je geest tot rust komen door het kleuren van diepte en kleurschakeringen in de mooiste bloemen en vazen. In dit boek vind je ook een plantenregister met de Latijnse namen, voor degenen die van botanisch kleuren houden. Het boek is prachtig uitgevoerd met een kartonnen kaft, goudkleurig linnen band, gouden opdruk en goudfolie op de voorkant en prachtige diepzwarte schutbladen. Het papier is licht getint, waardoor de kleuren extra mooi uitkomen. Je zal tot over je oren verliefd worden op de 96 pagina’s vol met weelderige tuinen, bloemen en dieren – zo uit het Scandinavische landschap geplukt.

OMG dit boek is zo waanzinnig mooi dat ik er gewoon kippenvel van kreeg. Ik wil zoo graag gaan kleuren maar het is ook heel eng.

 

Dat was hem weer voor deze week. Ik kijk al uit naar volgende week.

Jij ook? 

 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *