Stacking The Shelves week 29 – 2016

Lieve lezers,

Wat was het een warme week zeg! Zo hebben we er nog een voor de boeg. Met hopelijk veel tijd om lekker naar het strand te gaan of aan het zwembad te lezen. Gelukkig was het niet te warm voor de postbode en kreeg ik daarom nog wat mooie pareltjes binnen.
Kijk snel mee naar wat ik deze week heb mogen ontvangen.

IMG_8842

Kleurboek voor in je handtas
Het Libelle Kleurboek met prachtige leren omslag. Met een kartonnen kokertje met 6 potloden en puntenslijper om meteen aan de slag te gaan. Het kleurrijke is maar liefst 144 pagina’s dik en heeft een handzaam formaat van 10,5 X 14 cm. Past precies in je handtas.

(let op: overal uitverkocht in komt niet meer in productie, alleen nog te krijgen via de site (klik op roze letters)

Ik ben helemaal verliefd op dit boekje. De eerste bladzijden is al ingekleurd.

De Beproeving 
Het is dertig jaar geleden dat Fiona, de geest van een Vikingvrouw, op Kenning voor het laatst is gezien. Als Nina na haar aankomst op het rustige Deense eiland nietsvermoedend vertelt, dat ze een blonde vrouw in een witte jurk voorbij heeft zien rennen, is het gedaan met de rust. Politieman Torben Olsen probeert zo goed hij kan de gemoederen van de theatrale eilanders te bedaren. Echt druk maakt Torben zich pas over de mysterieuze psychiater Marcus Holm, die met zijn volgelingen is neergestreken op Kenning. Is het een sekte? En wat is de rol van Marcus in de onopgeloste moord op Kenning dertig jaar terug…. De Beproeving is een romantische thriller, die zich afspeelt op het Deense eiland Kenning bevolkt door uitgesproken, kleurrijke personages. De mix van romantiek, spanning, humor en een vleugje paranormale geheimzinnigheid maakt dit eerste deel over Kenning tot een duister, heerlijk spannend en mysterieus verhaal.

Zoals de begeleidende brief melde is dit een heerlijk dik zomers boek. Dat komt dus goed uit met dit weer. De flaptekst beloofd ook heel erg veel goeds. Deze ga ik dus binnenkort verslinden.

Did I Mention I Love You
Eden brengt de zomer door bij haar vader die ze na de scheiding van haar ouders drie jaar niet gezien heeft. Ze krijgt er drie stiefbroers bij, van wie de oudste, Tyler opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag. En toch… trekken Eden en Tyler steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet. Ze zijn stiefbroer en -zus en bovendien heeft Tyler al een vriendin. Geheimen, leugens en drama in overvloed. Hoe lang kunnen ze hun liefde voor elkaar blijven ontkennen?

Een boek waar ik heel lang op heb gewacht omdat er iets mis was gegaan met verzenden. Maar hij is eindelijk binnen en ik kan gaan lezen.

 

Ontbijt 
Op Instagram is elke foto van een bakje havermout een instant hit, de ontbijtzaken schieten als paddenstoelen uit de grond en McDonald’s experimenteert met een all-day breakfast. Kortom: ontbijten is hot. En dat terwijl het ochtendmaal in de middeleeuwen nog gold als en teken van gulzigheid. In ONTBIJT duikt culinair journalist Mara Grimm in de geschiedenis van de belangrijkste maaltijd van de dag. Wanneer is het ontbijt als maaltijd ontstaan? Wat is er sindsdien veranderd? En waarom is het nu opeens ‘the hippest of all meals’? Daarnaast gaat Grimm op zoek naar de lekkerste gerechten voor in de ochtend, vertelt ze hoe ze zijn ontstaan én hoe je ze het beste kunt bereiden. Van het perfect gekookte ei tot een full english breakfast. Van een boterham met pindakaas van Jonnie Boer tot de favoriete koffie van Beethoven. En van de ultieme nasi goreng tot klassieke eggs benedict.

Na het Succes van Koken met Klaske werd het tijd om meer kookboeken te gaan recenseren. Daarom word dit boek de volgende.

 

 

Dat was hem weer voor deze week. Ik kijk nu al uit naar wat er deze week binnen gaat komen.

Welke vinden jullie het leukste? 

Liefs, Marjolein

Ps. Kleurboek voor in je handtas is alleen nog te bestellen via de link (roze titel). Bij alle andere verkoop punten is hij uitverkocht en komt niet meer in herdruk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *