Stacking The Shelves week 35 – 2017

Lieve lezers,

Een beetje laat maar toch is hij hier dan. De Stacking The Shelves van week 35.
Hij is deze week kort maar krachtig, en ik heb het eerste boekje er van al gelezen en de recensie volgt snel.

Kijk snel mee en laat je inspireren.

img_0129

De Royals 2 – Verraad
De Royals – Verraad is het tweede deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van de New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren.
Reed Royal heeft alles: looks, status, geld. De rijke meiden op zijn eliteschool staan in de rij voor hem, maar sinds Ella in zijn leven is, interesseren die hem niet meer. Ella is anders: zij laat zich niet inpakken door een giga landhuis en geld. Reed gaat voor haar door het vuur. Wanneer hij een domme fout maakt en Ella wegjaagt, stort zijn rijkeluisleventje in. Hij moet en zal haar vinden; alleen met haar kan Reed zijn leven vol geheimen en verraad achter zich laten.

Aan deel 1 ben ik net begonnen ik ben dus enorm blij dat ik lekker door kan lezen en jullie direct met mij mee kunnen lezen.

 

Met Fiep op de fiets
In haar warme rode jasje fietst Fiep vrolijk langs het pad. Door het bos, langs de bomen, dieren naar de winkels in de stad.
Fiets je mee met Fiep? Ze komt langs de dierentuin, het circus en ze vindt een heel lief hondje! Je kunt dit vrolijke kartonboek als een harmonica uitvouwen en neerzetten. Om naar te kijken en mee te spelen.

Een boekje dat volledig uitvouwbaar is voor de aller kleinste. Met natuurlijk een hele hoop personages die we kennen.

 

 

Dat was hem weer voor deze week.

Welk boek heb jij deze week op je planken mogen zetten? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *