Boeken die je voor de verfilming nog moet lezen

Lieve lezers,

2016 brengt ons nieuwe boeken maar ook nieuwe boekverfilmingen. Daarom speciaal voor jullie een lijstje met de boekverfilmingen die je niet mag missen.

Me before you

Louisa’s wereld is klein. Ze woont nog bij haar ouders en heeft een baantje in een café om de hoek. Haar vriend Patrick is niet de liefde van haar leven, maar ach, ze passen goed bij elkaar. Ook Wills wereld is klein. Door een ongeluk is hij in een rolstoel beland, vanaf zijn nek is hij verlamd. De chronische pijn en wanhoop zorgen ervoor dat Will nog maar één uitweg ziet. Als Louisa haar baan in het café kwijtraakt gaat ze als verzorger aan de slag bij Will. Als ze ontdekt wat hij voor plan heeft, zet Louisa alles op alles om hem op andere gedachten te brengen.

De cast bekend. Emilia Clarke (Game of Thrones ), Matthew Lewis (Harry Potter ) en Sam Claflin (The Hunger Games ) zullen de hoofdrollen spelen.
We verwachten Me before you in Juni in de bioscoop. Nu is het wachten op de trailer.

De GVR

De Grote Vriendelijke Reus, net als Sjakie en de chocoladefabriek en Matilda zijn we allemaal opgeroeid met de verhalen van Roald Dahl.

https://www.youtube.com/watch?v=tiJq1bOqJuw
Precies 100 jaar na de geboorte van Roald Dahl zal de verfilming, getiteld The BFG, op 30 juni 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Rond deze tijd zullen er ook recensies verschijnen van de beste boeken van Roald Dahl.

The 5th wave 

28 januari in de bioscoop! Wie van jullie heeft dit boek allemaal al gelezen? Ik moet helaas bekennen dat ik dit boek nog niet gelezen heb.

 

Welk boek moet jij echt nog lezen voor de verfilming? Binnenkort meer. 

Liefs, Marjolein

4 thoughts on “Boeken die je voor de verfilming nog moet lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *