Stacking the Shelves: Week 1- 2016

Lieve lezers,

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan en daarom wil ik jullie weer meer op de hoogte gaan houden van de binnengekomen recensie-exemplaren. Daarom vandaag de recensie-exemplaren die binnen zijn gekomen in week 1 van 2016

Een leven na jou – Jojo Myes 

Na zes heftige maanden met Will geleefd te hebben, is Lou Clark is niet langer een doorsneepersoon met een doorsneeleven. Maar als een bizar ongeluk haar dwingt terug bij haar familie in te trekken, heeft ze het gevoel dat ze weer net zo vastgeroest zit als vóór Will haar wereld overhoophaalde. 
In een poging zichzelf te dwingen uit haar veilige wereldje te stappen, meldt ze zich aan voor een groepscursus rouwverwerking. Haar medecursisten – vooral de aantrekkelijke Sam – helpen haar een nieuw perspectief te vinden. Tot iemand uit Wills verleden haar leven binnen stormt en opnieuw alles anders blijkt dan ze dacht. Kan Lou zich opnieuw uitvinden terwijl het lijkt of de hele wereld zijn best doet om haarzelf, haar familie en Wills familie vast te houden in het verleden?

Ik slaakte in gilletje van geluk toen ik zag dat dit boek binnen was gekomen. Ik liep in de McDonald’s in Antwerpen en mensen keken toen wel een beetje vreemd. Mijn vader stuurde me namelijk een appje met dit boek is binnen gekomen. Voor jou van Jojo Moyes is mijn lievelingsboek namelijk en Een leven na jou is hier het vervolg op dat er eigenlijk nooit zou komen!! Ik ben dus zo enorm gelukkig. Zodra ‘De Val’ uit is ga ik in dit boek beginnen.

Een warm Welkom – Nora Roberts 

Plaats voor geluk B.J. is dol op het ouderwetse hotel in Vermont waar ze al vier jaar succesvol de scepter zwaait. Wat haar betreft, blijft alles dan ook zoals het is. Helaas lijkt de nieuwe eigenaar daar anders over te denken. Hoe kan ze hem overtuigen dat ze gelijk heeft? Diep water Na een mislukte relatie heeft Autumn alleen maar hard gewerkt. Hoog tijd voor een vakantie in het hotel van haar tante, dus. Helaas blijkt daar net een wat haar betreft onwelkome gast te zijn ingetrokken: Lucas, de man die haar hart heeft gebroken!

Dit lijkt me een heerlijk boek om te gaan lezen als het voorjaar aan breekt. Maar waarschijnlijk ga ik hem al eerder lezen want dan weten jullie of je hem in het voorjaar kan gaan lezen. Het boek spreekt me heel erg aan omdat het klinkt dat je er gewoon heerlijk bij kan weg dromen. Met toch een flinke dosis spanning.

In Transit – Magaretha van Andel

In seizoenen – Judith Visser 

Wat gebeurt er als je te horen krijgt dat je ernstig ziek bent en door nalatigheid van het ziekenhuis niet meer geholpen kunt worden? Dat je in seizoenen moet gaan denken? Annabel Wismar (59) laat het er niet bij zitten en zoekt haar heil bij Belgische artsen, die haar nog wel willen behandelen. Haar zoon David twijfelt geen moment en trekt bij zijn moeder in om haar te verzorgen. Al snel blijkt dat David zo zijn eigen manier heeft om met de situatie om te gaan. In seizoenen is een boek over hoop en wanhoop, en over het gevecht tussen vasthouden en loslaten. Hoe belangrijk wordt het verleden, wanneer er geen toekomst meer is…

Dit boek heb ik alvast op PDF ontvangen. Ik ben er afgelopen weekend al in begonnen en ik kan je nu al vertellen dat het tot nu toe heel erg goed is. 29 januari de recensie.

 

Naar welk boek van dit lijstje kijk jij uit? 

 

Liefs, Marjolein

3 thoughts on “Stacking the Shelves: Week 1- 2016

  1. Ik heb de titel van Jojo Moyes ook liggen en hoop maar dat het kan tippen aan “voor jou”. Vind je dat niet spannend als je dat zo een goed boek vond dat er dan een ‘vervolg’komt?
    Soms kunnen schrijvers daar de plank erg mis mee slaan.. Al moet ik zeggen dat ik dat niet verwacht.
    In transit daar ben ik net mee begonnen dus Jojo Moyes blijft hier nog paar daagjes liggen… Ga ik het weekend lekker van genieten..
    Veel leesplezier !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *