Booklovers outfits voor Carnaval/Cosplay

Lieve lezers,

De meeste weten het inmiddels al wel. Ik woon in Brabant en ben Brabander in hart en nieren. Dat betekend ook dat over  een maandje Carnaval al weer van start gaat. Maar ook dat de zoektocht naar de perfecte outfit weer van start is gegaan. Inmiddels heb ik een outfit gevonden maar de zoektocht was leuk maar ook moeilijk.
Ik wil namelijk niet te veel uitgeven aangezien carnaval niet altijd een even schone bedoeling is.
Ook is dit jaar de Elfia deels in Disney stijl. En laten onze favoriete Disney karakters nu voorkomen uit boeken en sprookjes.
Daarom heb ik voor jullie de leukste outfits uitgezocht. Sommige een beetje duur andere voor een super leuke prijs.

(Mewsical Els Cosplay)

Belle (balljurk) €41,14

Ik vind hem prachtig. Natuurlijk moet ik wel  de kanttekening maken dat hij vanuit china komt dus ik niet in werkelijkheid weet hoe mooi hij er uit ziet. Echter zijn de recensies over deze jurk veelbelovend. Waarom het deze voor mij niet is geworden? Ik kan dit nooit schoon houden met carnaval en daarom vind ik het zonde om zo een jurk te nemen.

Harry Potter €14,21

Dit kostuum is in meerdere opties verkrijgbaar.  Waan je nu helemaal in Harry Potter sferen met dit kostuum.

Assepoester € 158
Deze ziet er op de foto’s werkelijk waar prachtig uit. Voor Carnaval geen optie maar voor de Elfia perfect!

Arwen € 107
Waan je helemaal in The Lord of the Rings sferen met dit prachtige kostuum.

Anna € 22,38

Deze heb ik zelf besteld! Het is een beetje spannend of hij er nog op tijd binnen gaat zijn en of hij er mooi uit gaat zien. Gelukkig is het boek Een Frozen Hart dan al uit dus heb ik gelijk een boek dat bij mijn kostuum past.

Welke outfit vind jij het leukste? 

Liefs, Marjolein

5 thoughts on “Booklovers outfits voor Carnaval/Cosplay

  1. Ik heb de blauwe Requiem-dress van Arwen vermits mijn moeke die zelf heeft gemaakt voor onze trouwdag. Prachtig afgewerkt én vrijwel identiek aan die uit de film. Vorig jaar maakten we samen ook een Belle-outfit, maar dan niet de gele jurk, maar haar blauwe jurk. Het is een steampunk-versie met een beschreven onderrok. Ik heb uiteraard ook een grote blauwe strik in mijn haar en een bookpurse als handtas. Dit jaar zou ik graag nog een hoepelrok maken om er onder te dragen zodat die mooi beschreven onderrok mooier uitkomt.

      1. Ik woon in België en vrees dat Elfia nog niet voor meteen zal zijn. Misschien gaan we dit jaar naar de ComicCon in Brussel. Andere jaren zijn we naar F.A.C.T.S. in Gent en de Antwerp Convention geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *