Spam je blog

Lieve lezers,

Steeds meer van jullie mijn trouwe lieve lezers beginnen een eigen blog. Wat ik natuurlijk helemaal geweldig vind want zo vertellen we nog meer over onze liefde voor boeken en delen we nu ook een liefde samen voor bloggen.
Maar waarom zou ik jullie geen plekje geven hier op mijn eigen blog om zo samen de liefde te delen. Daarom vandaag een artikel speciaal voor jullie lieve lezers en collega bloggers. Een artikel waarin je je eigen blog mag spammen.

spam je blog

Vandaag is dit artikel speciaal voor al jullie lieve bloggers hier. Het maakt niet uit wat voor blog je hebt als je hem graag met iedereen hier wil delen plaats hem dan vooral in de comments.

Wat ik persoonlijk wel heel leuk zou vinden om te lezen is dat je er bij plaatst waarom je begonnen bent met bloggen en welke blog voor jou een grote inspiratie is geweest. Maar ook wat je nu het leukste vind en wat je het moeilijkste vind.
Zo leren we elkaar ook gelijk een beetje kennen en halen we herkenbare momenten met elkaar op.

Heb je dus een blog schroom vooral niet om hieronder eens even te vertellen hoe geweldig je blog is. Alle links naar site social media enz mogen er natuurlijk blij.

Ik kijk uit naar jullie reacties!

Liefs, Marjolein

5 thoughts on “Spam je blog

 1. Beste Lezer
  Ik ben net begonnen met Bloggen. Twee blogs staan online. Mijn doel is één per week. Het gaat om een blog over producten die verwerkt zijn in DIY Soap. De eigenaar hoopt hiermee de klant vollediger te kunnen bedienen. Ik ben trots hieraan mee te werken. http://www.diysoap.nl/blog/

  We zijn nog bezig de website te verbeteren we hopen dat de nieuwe website snel het internet op kan.

 2. Wij zijn de “Kool family”. Mama Kris, papa Benoit, grote broer Guillaume en speciale “Kool” baby Thibault bij wie het “Syndroom van Koolen-de Vries” is vastgesteld. We vertellen je over het reilen en zeilen ten huize Debouvry. Soms met veel plezier en veel leven in de brouwerij, soms met twijfels en vragen over de toekomst, soms gewoon heel luid, maar altijd met veel liefde. Want dat is waar ik voor leef. Ik ben Kris, een gelukkige vrouw met 3 fantastische mannen in huis.

  Veel leesplezier op mijn blog!

  Kris

 3. Ik blog nu net een maand en vind het erg leuk om te doen. Ik wilde al maanden mijn liefde voor boeken en reizen delen en sinds 1 augustus kan ik dit uitgebreid doen op mijn blog Favoritez!
  Ik kan nog niet echt zeggen wat ik moeilijk of juist extra leuk vind maar dat zal vast nog komen!
  Ik zou het leuk vinden als jullie mijn blog zouden volgen! 🙂
  http://www.favoritez.nl

 4. Ik ben begonnen met bloggen omdat er eigenlijk niemand is waar ik het (heel veel) over boeken kon hebben. Het is zo leuk om meningen uit te wisselen, mensen iets te kunnen aanraden. Het moelijkst vind ik dat er zoveel tijd in die andere sociale media kruipt en het volgen van anderen. Ik ben begonnen met mensen te volgen die mij begonnen volgen maar ben ermee gestopt, al voel ik mij wel schuldig dat ik niet automatisch terugvolg, het is gewoon teveel.. Mijn (Engelstalig) blogje noemt: http://www.thebelgianreviewer.wordpress.com

 5. Wij zijn Diana en Wendy. Wij hebben elkaar ontmoet op de schoonheidsspecialiste opleiding en meteen was er een klik en werden wij vriendinnen. Al gauw merkten wij dat wij naast de passie voor beauty ook nog de passie voor schrijven deelden. Zo zijn wij eind 2012 een beautyblog begonnen. Inmiddels is deze uitgebreid tot een lifestyle blog. http://www.talklifestyle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *