Win: Het Bloed Kruipt

Lieve lezers,

Namens uitgeverij AW Bruna mag ik het nieuwste boek van Stuart Neville gaan lezen en gaan weg geven. Dit boek moet een gegarandeerde sensatie worden van een schrijver die over de hele wereld geprezen wordt. Het bloed kruipt is het eerste boek dat er van deze schrijver in het Nederlands verschijnt.

Het bloed kruipt

HET BOEK

Toen de 12-jarige Ciaran Devine bekende zijn pleegvader vermoord te hebben, ging er een schokgolf door het land.

DCI Serena Flanagan, toen een ambitieuze jonge rechercheur, nam Ciarans bekentenis af na dagenlang gewerkt te hebben aan het winnen van zijn vertrouwen. Hij is haar vriendelijkheid nooit vergeten – sterker nog, Flanagan is in de zeven jaar dat hij opgesloten heeft gezeten nooit helemaal uit zijn gedachten geweest. 

Reclasseringsambtenaar Paula Cunningham, die nu belast is met de taak Ciaran weer te begeleiden bij zijn terugkeer in de maatschappij, vermoedt dat er meer achter de moordzaak zit dan de politie destijds heeft ontdekt. Ciarans bekentenis heeft zijn broer Thomas gered van een veel zwaardere straf, en Cunningham ziet dat Thomas nog steeds een onnatuurlijk overwicht heeft op zijn jongere broer.
Als ze met haar theorie naar DCI Flanagan stapt, begint het web van leugens rond de broers te ontrafelen, met mogelijk fatale gevolgen…

 

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

 • Laat in de comments achter dat je mee doet (met een geldig mailadres)

Extra kans maken? 

 • Like Serendipity Books op  Facebook en Like & Share de foto van de win-actie  +1
 • Like en Retweet de foto op twitter en volg op twitter +1

Deze win-actie loopt t/m  16 september de winnaar wordt via de mail op de hoogte gebracht.

Succes!

Liefs, Marjolein

Met speciale dank aan AW Bruna 

Geplaatst in: Win

60 gedachtes over “Win: Het Bloed Kruipt

 1. Chardonay zegt:

  Jaaaaa!
  Ik doe graag mee, ben nu nog met een andere boekenserie bezig, maar dit klinkt als een cover up verhaal. Iets wat ik echt geweldig vindt. De waarheid komt toch altijd naar boven, hoe hard je het ook probeert te verbergen. TRUTH WILL ALWAYS WIN!

 2. Amanda zegt:

  Lijkt mij een geweldig boek en zou het graag winnen en lezen! Titel klinkt onheilspellend en wekt de verwachting van een spannend boek. Cover ziet er ook lekker aantrekkelijk uit!

 3. inge van de berg zegt:

  een thriller van jawelste, een kind van 12 die zijn vader vermoord en niet zonder reden. Wat die reden is, daar moeten we het boek voor lezen. Een bijzondere titel: Het Bloed Kruipt………waar het niet heen gaat. Ik doe graag mee en volg en deel ook op Facebook Hartelijke groet van Inge.

 4. Rachel zegt:

  Oeh! Dat klinkt als een super gaaf boek! Zeer nieuwsgierig dus ik waag een gokje! Nu maar hopen dat dit boek niet voor slapeloze nachten zorgt ;). Ook de share & like buttons gebruikt op Facebook.

 5. Christine Claeys zegt:

  Hou van spannende boeken ,beetje huiveren mag er wel bij zijn !We gaan stilletjes de winter tegemoet ,dus zou zalig zijn op de sofa ,met een dekentje en dit mooie boek

 6. Tamara TS zegt:

  Oeh, dat lijkt me spannend! Het doet me ergens een beetje denken aan Elizabeth George, maar geen idee waarom. Ik doe graag mee en ik heb geliked, geshared en getweet.
  (FB Tamara Mara Großmaul, Twitter @paramara1982)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *