Waar ik meer over zou willen leren – Boeken

Lieve lezers,

De titel van dit artikel zegt het al. Punten waarover ik meer zou willen leren. Ik geef jullie namelijk elke dag een flinke dosis boeken. Maar natuurlijk weet ik nog niet overal alles vanaf.
Nu ik Pokemon Go speel raaktje ik aan de praat met iemand die sinds Harry Potter en de Eragon serie, geen boeken meer had gelezen omdat niets hem kon boeien. Maar wat moest ik hem aanraden? Omdat ik een keer met mijn mond vol tanden stond ben ik eens na gaan denken over boek gerelateerde punten waarin ik nog kan leren. Vandaag zet ik ze voor je op een rijtje.

Fantasy
Een van de genres waarin ik onder andere begonnen ben toen ik zelf ging lezen. Echter heb ik hier nooit in doorgelezen. Als iemand rond de 30 mij nu vraagt wat ik een gaaf fantasy boek vind kom ik niet verder dan Ontworteld. Binnen dit genre mis ik gewoon nog heel veel kennis en leeservaring. Nu was dit ook al een van mijn goede blog voornemen van 2016. Maar nu al ruim een half jaar verder is deze missie nog altijd niet geslaagd.

Boeken voor mannen
En dan bedoel ik de 25 – 30 jarige man. De man die nog niet toe is aan literatuur. Deze mannen weet ik eigenlijk niet te vertellen wat ze moeten lezen. Ik kan met Dan Brown aan komen wat ze allemaal leuk vinden maar dat hebben ze allemaal ook al gelezen. Binnen deze doelgroep mis ik dus nog heel veel kennis.

Horror
Een genre waarin ik ook nog niet thuis ben. De nodige thrillers heb ik inmiddels wel verzonden maar de echte Horror ben ik niet in thuis. Maar misschien ben ik daar ook iets te bang voor.

Klassiekers
Ook hier in ben ik nog echt niet thuis. Ik wil het heel erg graag lezen maar om de een of andere reden kom ik er niet aan (als in voor een leuke prijs in de boekhandel vinden). En met klassiekers bedoel ik dan echt Jane Austen enz.

 

 

Waar zou jij graag meer over willen leren? 

Liefs,  Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *