Wat ik het leukste vind aan bloggen

Lieve lezers,

Ik krijg de laatste tijd weer veel vragen over het bloggen en daarom werd het weer tijd om een artikeltje over het bloggen te schrijven. Omdat het natuurlijk altijd leuk is om de leuke kanten van het bloggen te benadrukken besloot ik het artikel van vandaag daar eens aan te wijden .

Vandaag een lijstje met alle dingen die ik echt super leuk vind aan bloggen.

img_5515

Foto’s maken
Het maken van foto’s is gewoon echt mijn ding. Het behalen van precies dat gevoel dat je in een foto mee wil geven is gewoon geweldig en elke keer euforisch. Dit dan in combinatie met het artikel waarbij de foto de woorden aanvullen en andersom is gewoon zo enorm leuk. Dat in combinatie met al jullie geweldige reacties op Instagram maakt dat ik op dit moment stiekem de foto’s maken het leukste van allemaal vind.

Nieuwe boeken
Dit kan misschien een beetje arrogant klinken maar ik word zo gelukkig van alle nieuwe boeken (wie niet) en vooral ook als je boeken net iets voor de verschijning mag lezen. Het voelt extra bijzonder om iets te mogen lezen wat nog niet iedereen kan lezen om rond de release datum een prachtig artikel klaar te zetten. Het geeft verantwoordelijkheden en deadlines maar het maakt mij heel gelukkig.

Reacties
Ik word er ook heel erg blij van om al jullie reacties en mailtjes te lezen. Voel je dus vooral niet bezwaard om eens een mailtje te sturen. Bloggen is super maar het maakt het toch een tikkeltje leuker als je artikelen echt bij mensen aan komen en mensen er van genieten. Ik ben dan ook nog altijd verbaasd hoe veel van jullie een mailtje ontvangen bij elk artikel dat ik schrijf gewoon omdat jullie niets willen missen.

Ik kan mezelf zijn
Op mijn blog kan ik echt 100% mezelf zijn. Want waarom zou ik me anders voor doen hier dan ik daadwerkelijk ben. Als jullie een artikel niet bevalt klikken jullie hem gewoon dicht. En als je een artikel helemaal leuk vind dan voelt dat zo fijn als mensen dat waarderen. Plus in jullie allemaal zie ik een soort van vriend omdat we van dezelfde dingen houden. Dus waarom iets anders zijn dan mezelf?

Creatief zijn
Ik doe niets liever dan creatief zijn. Zowel in mijn werk met oplossingen bedenken als hier op het blog nieuwe content ontwikkelen nieuwe items maken en artikelen schrijven. En natuurlijk zo vaak mogelijk iets leuks voor jullie organiseren. Soms kan dat creatief zijn echt wel zwaar zijn als je een dag hebt om te huilen aan creativiteit. Maar wanneer je eenmaal in de flow zit is dit heerlijk.

 

Blog jij ook? En wat vind jij het aller leukste? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *