Boeken Must Haves – mei 2017

Lieve lezers,

Het is weer de eerste van de maand en dat betekend dat er weer een nieuwe maand vol met mooie nieuwe boeken en items voor de deur staat.

Maar welke items mogen deze maand nu echt niet in je collectie ontbreken?
Ik vertel het je vandaag in dit item.

img_6254

 

A Court of Wings and Ruin
Feyre has returned to the Spring Court, determined to gather information on Tamlin’s maneuverings and the invading king threatening to bring Prythian to its knees. But to do so she must play a deadly game of deceit-and one slip may spell doom not only for Feyre, but for her world as well.
As war bears down upon them all, Feyre must decide who to trust amongst the dazzling and lethal High Lords-and hunt for allies in unexpected places. 

Dit is het boek dat je niet mag missen als je Engelstalig leest. Dit boek word de hit van het jaar hoogstwaarschijnlijk. Ik zelf wacht op het Nederlandse deel omdat ik de vorige twee boeken ook in het Nederlands heb gelezen. (Oke, deel 2 heb ik bijna uit)

 

img_6239Winnie the Pooh mok
Deze waanzinnig leuke lieve en niet al te grote mok is mijn nieuwe favoriet. Hij heeft een ideaal formaat zodat je even vooruit kan maar niet een mega grote mok hebt staan. Ik vind het dus vooral ideaal op kantoor. En ook wel een beetje hilarisch om op kantoor te hebben staan. Zeker in combinatie met mijn Winnie the Pooh thermo beker.

Hij is verkrijgbaar bij de Primark voor maar €3,50 en echt een ultieme favoriet.  Overigens is het lijstje van de foto een set van twee die ook te verkrijgen is bij de Primark.

 

Beauty and the Beast Book of the Film
Belle has dreamt of adventures like the ones she reads in her books, of traveling the world outside her small town. When Belle’s father is captured, she takes his place as a prisoner of a fearsome Beast. But life in the enchanted castle isn’t as terrible as Belle imagines, and she ultimately finds friendship and love. Enjoy this tale as old as time about adventure and love, about looking past first appearances, and about the inner Beauty and Beast in all of us in this beautiful novelization of the upcoming star-studded film!

Beauty and the Beast is op dit moment gewoon de hele wereld aan het veroveren. En dit boek mag dus echt niet ontbreken in je kast.

 

17308941_275796019515507_7966245258366528682_nRomemade Candles
Romy is een geweldige dame die haar passie voor boeken is gaan uitbreiden met kaarsen. Deze prachtige kaarsen verkoopt ze nu ook online. Haar liefde deelt ze dus inmiddels met ons allemaal.

Hoe gaaf is het om van je fandom ook een prachtige en lekker ruikende kaars te hebben. Homemade Candles maakt het mogelijk.  (Klik op de roze link hierboven om naar de pagina van Romemade Candles te gaan)

 

Bijna echt gebeurd
Sam en Clementine hebben een mooi, maar druk leven: twee jonge dochters, een verantwoordelijke baan voor Sam en de hectiek van een belangrijke auditie voor Clementine, die celliste is. Van jongs af aan is Clementine bevriend met Erika. Een enkele blik tussen hen kan een complete conversatie vervangen. Maar hun vriendschap is gecompliceerd. 
Als Clementine en Sam op bezoek gaan bij Erika en haar man Oliver, en hun buren iedereen onverwachts uitnodigen voor een barbecue, zegt Clementine dan ook snel ja. Het gezelschap van de levenslustige buren lijkt haar een welkome afleiding. Twee maanden later vragen Clementine en Sam zich steeds weer af: wat als we nooit naar die barbecue waren gegaan?

Dit  boek is op dit moment overal een direct hit. Ik kan dan ook echt niet wachten om dit boek te gaan verslinden en dat kan jij samen met mij doen deze maand.

 

Blond Amsterdam Bidon Flamingo
Voor onderweg, op je bureau of tijdens het sporten. Deze bidons zijn super handig en leuk om aan je hoeveelheid water per dag te komen. De bidons zijn verkrijgbaar in 3 designs met de herkenbare en vrolijke Blond-Amsterdam illustraties.

Hoe gaaf en vrolijk is deze bidon. Ideaal voor tijdens het lezen maar ook nog eens voor op je bureau of tijdens het sporten. Wat ik vooral fijn vind aan een bidon tijdens het lezen is dat je hem naast je kan leggen op de bank. En zo hoef je je geen zorgen te maken dat je hem om stoot en je de bank ruïneert.

 

 

In het water
Nel, een alleenstaande moeder, wordt dood aangetroffen in de lokale rivier. Eerder die zomer sprong een tienermeisje op dezelfde plek haar dood tegemoet. Ze zijn niet de eerste vrouwen die ten prooi vallen aan deze donkere wateren, en hun dood veroorzaakt een golf van onrust over de rivier en zijn geschiedenis. 
De vijftienjarige dochter van Nel blijft alleen achter. Daarom moet Nels zus, Jules, terugkeren naar het stadje dat ze jaren geleden de rug heeft toegekeerd. Voorgoed, dacht ze toen.

Het nieuwe boek van de auteur van Het meisje in de trien. Dit boek beloofd weer waanzinnig goed te worden en ik ben dan ook echt enorm benieuwd en hoop dat ik dit boek mag gaan recenseren.

 

Dat was hem weer voor deze maand. Welk item wil jij echt hebben?

 

Liefs Marjolein

3 thoughts on “Boeken Must Haves – mei 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *