Boeken Must Haves – September 2018

Lieve lezers,

De heerlijke maand augustus is alweer voorbij. School gaat weer beginnen we moeten allemaal weer aan het werk en het heerlijke genieten met een boek aan het water is voorbij. Maar niet getreurd, met deze gebeurtenis komt ook de herfst weer dichterbij. Tijd voor Thee, Dekentjes en heel veel boeken.

Vandaag dele ik graag met jullie de echte Must Haves voor deze prachtige maand.

Eiland in de wolken
Australië, 1905. Christy is 65 en besluit dat het tijd is om af te rekenen met spoken uit haar verleden. Daarom reist ze, samen met haar dochter Anne en kleindochter Kathryn, terug naar het Schotse eiland Skye, waar ze is opgegroeid. De gebeurtenissen van die tijd echoën nog altijd na in haar leven en in dat van haar familie. Christy hoopt met deze reis een pijnlijk hoofdstuk af te kunnen sluiten. Maar is het verleden ooit echt voorbij?

Ik sta al te popelen om dit boek te lezen. Een heerlijke kop thee er bij en genieten maar.

 

Moleskine Limited Edition Peter Pan – Notebook
Voeg een klein beetje sterrenstof toe en laat je verbeelding met je op de loop gaan. De Limited Edition Peter Pan notebooks schitteren met de magie van deze tijdloze kinderklassieker en nodigen u uit uw inspirerende reizen, verhalen en dromen op papier vast te leggen. Elke editie brengt u op onvermoede bestemmingen, schrijvend over uw eigen avonturen terwijl u nooit volwassen wordt.

 

Zwaar verliefd
‘Eigenlijk zijn mijn vriendinnen en ik net Sex & the City. Al heb ik in geen tijden seks gehad. En die stad waarin ik woon is ook niet echt New York of zo. Sommigen zouden het misschien een dorp noemen. We zijn trouwens ook maar met z’n drieën, maar ik weeg in mijn eentje wel net zoveel als Carrie en Samantha bij elkaar. Dat compenseert die ontbrekende vierde vriendin dan weer wel.’Aan het woord is Isa, een jonge dierenarts die worstelt met haar gewicht, haar werk en de liefde. Helemaal nu ze als een blok is gevallen voor Ruben, de ontzettend aantrekkelijke eigenaar van een labrador waar ze een levensreddende actie bij heeft uitgevoerd. Maar hoe zorgt ze er nou voor dat hij net zo gek op haar wordt als op zijn hond?

Helaas heb ik dit boek zelf nog niet gelezen maar dat gaat zeker snel goed komen. Dit boek verschijnt namelijk binnenkort op het witte doek! Dit boek mag je deze maand dus echt niet missen.

 

Minnie Mouse Weekplanner
Organise your time Minnie Parisienne style! This weekly planner takes you through the year with lovely sketch-style flowers and gold foil motifs on every page.

Ik als blogger gebruik altijd een week planner. Zo kan ik vooruit denken en artikelen opschrijven heb ik mijn planning overzichtelijk op mijn bureau en weet ik precies hoe veel ik welke dag moet lezen.

 

 

Harry Potter Jubileum Box
Op 20 augustus is het precies twintig jaar geleden dat Harry Potter en de Steen der Wijzen in het Nederlands uitkwam. Om 20 jaar magie in het Nederlands te vieren bieden we een exclusieve set van zeven gebonden delen in cassette aan. Let op: dit is een eenmalige oplage, dus op=op!

Hoe gaaf is deze box ? Als de blaadjes van de boom gaan vallen dan kan jij weer heerlijk gaan genieten met Harry Potter.

 

Boekenleggers
Omdat je natuurlijk nooit genoeg boekenleggers hebt om tussen al die prachtige boeken te stoppen.

Deze zijn niet alleen prachtig maar ook nog eens spot goedkoop!

 

 

 

Wereldklassiekers 1 – Romeo & Julia
“Zou een roos minder zoet geuren als ze een andere naam zou dragen? Zelfs als je geen Romeo meer zou heten, zou je nog steeds dezelfde verrukkelijke man zijn.”

Het wereldberoemde verhaal over Romeo & Julia, verteld door Tiny Fisscher in helder en begrijpelijk proza.

Ik ben dol op de echt klassiekers maar ook ik laat ze te vaak liggen vanwege het stoffige en het moeilijke. Blossom Books gaat nu een hele lijn uitgeven met al deze klassiekers in een nieuw jasje.  Romeo & Julia is de eerste in deze serie.

 

 

Dat was het weer voor deze maand.

Naar welk boek kijk jij enorm uit? 

 

Liefs, Marjolein

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *