Boek inspiratie

Lieve lezers,

Het is al weer eventjes geleden dat we een gewoon gezellige klets post hadden. Ik heb enorm drukke tijden achter de rug. Ik heb namelijk een promotie op mijn werk gekregen waarbij ik ook nog heel veel moet reizen, en dan is het altijd weer even je draai vinden. De Blog-Thuis-Werk balans is dan soms erg lastig maar inmiddels is het allemaal weer op de rit.

Natuurlijk ben ik niet verdwenen van social media en ik merk dat veel mensen vanuit Instagram hun lees-inspiratie kregen. Daarom heb ik besloten om vandaag weer eens af te trappen met een inspiratie post. In deze post laat ik je een aantal van mijn pareltjes zien die ik ook op Instagram heb gedeeld. (Want daar heeft de blog namelijk niet zo stil gestaan)
Lees dus snel mee en vul die TBR pile aan!.

Disney
Lees eens een Disney book. Zo ben ik dol op Peter Pan want dit boek neemt me altijd mee terug naar de eerste keren dat ik de Disney film zag. (Ik heb Peter Pan dan ook in meerder edities).
Maar ook een nieuwe is A Wrinkle in Time. Dit was natuurlijk net zoals Peter Pan ook eerst ‘gewoon’ een boek maar ik kan er altijd een beetje extra van genieten als er toch een Disney vleugje overheen zit en je er voor of er na de film kan kijken.

https://www.instagram.com/p/Bl-HEA0FYgU/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

Vakantie bestemming boeken
Ik ben zojuist terug van een week Disneyland Parijs (nu snappen jullie ook de foto hier boven denk ik). Maar wat ik dus heerlijk vind is om boeken te lezen over mijn vakantie bestemming, zowel voor – tijdens – na dat ik daar ben geweest. Zo kan je namelijk nog even heerlijk terug genieten.

https://www.instagram.com/p/BmJC8BbFQ4l/?utm_source=ig_web_copy_link

 

New Release
Pak eens een boek dat net uit is. Er zijn dan namelijk nog bijna geen recensies te vinden en op deze manier kan je 100% je eigen mening vormen. Het maakt niet uit of je het boek top of flop gaat vinden maar jij gaan een onbeïnvloedde reis door maken.

Zo ligt op mijn stapel Valse Hoop klaar. (Al ben ik wel beïnvloed doordat dit een van mijn favoriete auteurs is)

https://www.instagram.com/p/BmQZ-6xFskZ/?utm_source=ig_web_copy_link

 


Uit de oude doos

Ik heb mijn E-reader er weer eens bij gepakt en ben naar de oudste boeken gegaan die daar op stonden. Zo kwam ik de Charmed serie tegen, deze heb ik bijna allemaal in pocked editie (van de supermarkt) gelezen.

Ga dus eens op een andere locatie zitten met een boek waar je vroeger dol op was. Het brengt mooie herinneringen terug en je leest weer eens een heerlijk verhaal.

https://www.instagram.com/p/BmsiKHolwFX/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Klassieker
Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik dit altijd wel wil maar veel te weinig doe. Ik wil heel graag meer en meer klassiekers gaan lezen maar toch blijven ze nog iets te veel op de plank liggen.

Echter kan zo’n klassieker je lees-dip doorbreken of je totaal nieuwe inzichten geven. Laten we daarom binnenkort allemaal weer eens een klassieker op pakken.

https://www.instagram.com/p/BjRmZqsF1WZ/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

Dat was het weer voor nu.

Welk boek ga jij dit weekend lezen? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *