Aanmelden: Book Club – Val voor mij

Lieve lezers,

Hoera!! De tweede Book Club is vanaf dit moment geopend!
Na het overweldigende succes van de vorige Book Club heeft deze keer uitgeverij Z&K zich gemeld om met hun nieuwe boek Val voor mij een geweldige Book Club te organiseren.

BC Val voor mij

Serendipity Books – Book Club

Over ongeveer twee weken gaan we samen met de Book Club Val voor mij van Jennifer L. Armentrout lezen. Samen gaan wij een recensie schrijven over dit boek. Deze zal natuurlijk verschijnen op Serendipitybooks.nl maar ook op de social media van de uitgever.

Over het boek: 
Roxy is al sinds haar vijftiende verliefd op Reece. Elf maanden geleden hadden ze een onenightstand, maar sindsdien lijkt een gezamenlijke toekomst onbereikbaarder dan ooit. ‘Gelukkig’ heeft Roxy wel wat anders aan haar hoofd. Zoals het feit dat ze beangstigende berichten ontvang van een onbekende afzender. Hoewel, onbekend? Roxy denkt wel te weten wie het is. Maar Reece is daar niet zo zeker van. En als hij één ding weet, is het dat niemand Roxy ooit nog pijn mag doen. Ook hijzelf niet. Niet nogmaals. 

Tijdens het lezen houden we natuurlijk uitgebreid contact met elkaar en zullen we op social media te volgens zijn met de #BookClubValVoorMij

Iedereen die wil mag natuurlijk mee lezen. Maar vijf van jullie krijgen de ultieme kans om het boek fysiek te krijgen en mee te mogen lezen en recenseren.
Echter zitten hier wel enkele voorwaarden aan verbonden. Deze staan hieronder genoemd.

Als je tot de vijf gelukkigen behoord krijg je na ontvangst 4 weken om het boek te lezen. Tijdens deze periode krijg je van mij een mail met daarin een aantal vragen over het boek. Ik verwacht dat je deze zeer uitgebreid beantwoord. Ook verwacht ik van je dat een een hele kleine recensie (250 woorden) schrijft met jou mening over dit boek.
Deze antwoorden en mini recensies ga ik verzamelen en maak hier een gezamenlijke recensie van. Je hoeft dus geen blogger of goede recensent te zijn om mee te doen.  Maar je krijgt wel de ultieme kans om jou recensie terug te zien op grote sites en social media.

Voorwaarden:
– Het boek binnen 4 weken na ontvangst lezen.
– Uitgebreide vragenlijst over het boek invullen met ruime volledige antwoorden + mini-recensie.
– Actief mee praten over dit boek op social media met #BookClubValVoorMij

Even een extra aandachtspunt. Dit boek is een New Adult boek. Dit betekent dat er over seks gesproken wordt in dit boek. Vanwege dit feit moet je 16 jaar of ouder zijn om je aan te melden voor deze leesclub.

Heb jij helemaal zin om mee te doen en weet je 100% zeker dat je aan alle voorwaarden kan voldoen dan mag jij je opgeven! Laat hieronder en bericht achter met een geldig mail adres. Over precies 1 week kies ik de Book Club leden. Deze krijgen van mij persoonlijk een mail om alles te regelen. Na ontvangst van het boek mag je direct beginnen met lezen en kletsen op social media met de #BookClubValVoorMij

Ik kijk uit naar jullie aanmeldingen!

Liefs, Marjolein

 

Ps. natuurlijk mag je altijd mee lezen met je eigen exemplaar en mee kletsen met #BookClubValVoorMij

63 comments

 1. Natasha says:

  Ik zou graag mee doen. Ik kan snel lezen en heb straks ook nog eens lekker twee weken vakantie. Genoeg tijd om het op tijd uit te hebben!

 2. Nikki says:

  Geweldig! Ik doe graag mee, ik hou enorm van lezen en lees ook snel. Vind het ook erg leuk om mijn mening te delen via social media en een recensie schrijven is ook geen probleem. 🙂

 3. Lisa ter Maat says:

  Heel erg graag! Ik ben helemaal weg van de boeken van Jennifer L. Armentrout. En ben zo benieuwd naar dit deel. Dus het lijkt mij echt geweldig om een keer mee te doen aan je leesclub. Vind het echt super leuk dat je dit organiseert!

 4. Linda says:

  Ik zou heel graag mee willen doen, het lijkt me super leuk om aan een leesclub deel te nemen. Helaas zit er geen fysieke leesclub bij mij in de buurt dus hoop ik zo een keer mee te kunnen doen. Tja en mijn man houd absoluut niet van boeken dus kan mijn ei ook niet bij hem kwijt.

 5. Kim Mulder says:

  Ik schrijf me gewoon weer in 🙂
  Dit boek lijkt me ontzettend leuk en bovendien zou ik graag weer met de andere leden van de bookclub over het verhaal e.d. kletsen. Dat vond ik namelijk de laatste keer een geweldige ervaring!

 6. Judith says:

  Wat leuk dat je dit zelf gewoon (weer) organiseert! Ik heb al wel ervaring met leesclubs via Hebban, maar via een blog en social media eigenlijk nog nooit. Ik voldoe aan alle eisen en hoop dus zeker uitgekozen te worden. 🙂 Ben ook wel héél benieuwd naar dit boek (in één van mijn favoriete genres van het moment).

 7. Kelly says:

  Super graag wil ik meedoen.
  Wil heel graag actief meedoen met de vragen en een recentie.
  Zou mijn eerste keer zijn, lijkt me erg leuk.
  De boeken van deze schrijfster zijn geweldig, en kan niet wachten om deze te lezen.
  Nu duimen dat ik een kans maak

 8. Anita de Groot says:

  ook ik maak graag kans op het boek, ik heb nog niets gelezen van deze auteur. De flaptekst spreekt me aan en het is weer wat anders als Chicklit en een thriller . Ik ben benieuwd of ik YA ook leuk ga vinden

 9. Charonna Mensink says:

  Lijkt me super leuk om mee te mogen doen. De boeken van Jennifer L. Armentrout vind ik heerlijk om te lezen . Dus ben erg benieuwd naar dit boek van haar.

 10. Lore says:

  Ik doe heel graag mee! Ik ben begonnen aan deze reeks en het klopt nu in de volgorde om deze te lezen nu. Het zou dus leuk zijn als ik deze kan lezen/ recenseren in de juiste volgorde van de reeks. Ik beloof mij volledig in te zetten!

 11. Liz says:

  Ik ben heel benieuwd naar dit nieuwe deel van Jennifer. Ik heb een aantal van haar andere NA-boeken ook gelezen en die vond ik allemaal zo tof. Ik ben ook heel benieuwd naar dit nieuwe deel 😀

 12. Demy says:

  Ik doe heel graag mee! Ik lees erg graag en vind het ook heel leuk om te schrijven. Ik zou het dan ook super leuk vinden om de kans te krijgen om mee te doen met deze boekclub!

 13. Daisy says:

  Hallo,
  Graag zou ik me bij deze aanmelden ben onwijs benieuwd naar dit boek van een van mijn favoriete schrijvers! Ik voldoe aan de voorwaarden en zou het super gezellig vinden!
  Groetjes Daisy

 14. Alexandra vd Have says:

  Haai,
  Ik wil ook echt onwijs graag meedoen!!! Het klinkt als een erg leuk boek en ik ben wel toe aan nieuw leesvoer. Ik kan ook heel goed en enthousiast recensies schrijven dus dat komt ook erg goed van pas 😉

 15. Geerte says:

  Ik vind het altijd heel erg leuk om mee te doen met leesclubs en je kunt anderen helpen om de keuze te maken om dit boek te lezen (of juist niet). Ik heb de andere boeken van deze schrijfster ook gelezen en ben zeer benieuwd naar deze!

 16. Minca Huiberts says:

  Wauw dit is zo leuk! Ik wil heel graag een keer mee doen aan een book club van Serendipity books <3 En dat jullie nou net DIT boek kiezen om te gaan lezen, dat kan geen toeval meer zijn! Ik heb alle boeken van J. Lynn in het Nederlands al gelezen, behalve deze. Dit zou een unieke kans zijn om met anderen over het boek te kunnen praten en natuurlijk om het uiteindelijk aan mijn collectie toe te voegen! Ik ga alvast duimen 😀

 17. Claudia says:

  Ik doe graag mee, ik ben een groot fan van young adult, maar van new adult heb ik nog niet echt iets gelezen. Terwijl ik juist eerder in die leeftijdscategorie val 😛
  Bovendien is het weer een nieuwe categorie voor mij om te oefenen met recensies schrijven.

 18. Nancy says:

  Ik doe graag mee met deze leesclub.
  Het boek staat op mijn verlanglijstje om zo vlug mogelijk te lezen, maar met de druk van een leesclub zal het er vlugger van komen om de andere boeken opzij te laten liggen en mij helemaal op dit boek te storten 🙂

 19. Rani says:

  Oké,

  Ik heb nog nooit zoiets gedaan (wel al eens een recensie geschreven) Maar dit lijkt me serieus zo leuk!
  Ik wil zeker meedoen! En een beetje romantische liefde met drama lees ik met plezier!

  XX

 20. Margo Mortier says:

  Woehoew!
  Ik zit te stuiteren op mijn stoel!
  Leuk dat er weer een leesclub word georganiseerd en dan nog eens met zo’n boek! Ik ben de laatste tijd in de ban geraakt van New Adult boeken en dit boek staat hoog in mijn to-read list! Ik heb nog niets van deze schrijfster gelezen en ik denk dat vele mij nu een schop onder mijn kont zouden willen geven, want, ja ik weet het… Het is een schande!
  Het verhaal spreekt mij erg aan en ik heb op de fb pagina van Zomer&keuning een klein stukje van het boek kunnen lezen. Ik werd er direct in meegezogen en weet dus dat ik dit boek in 4 weken zeker zal kunnen uitlezen. Ik zal ook actief deelnemen aan de gesprekken op de sociale media.

  Ik doe dus met veel plezier mee aan deze book club met het boek Val voor mij.

 21. sabrina wannet says:

  Wauw dit boek klinkt goed, ben nog niet zo bekend met dit genre maar de schrijfster is top. Ik waag graag een kansje om dit uit te proberen 😀 en mocht ik geen gelukkige zijn dan alvast gefeliciteerd voor als je wel mag winnen 😀 Als ik dat ben spring ik een gat in de lucht

 22. Nakita says:

  Super leuk! Ik heb nog niet echt New adult gelezen dus ik wil graag deelnemen en kan deelnemen doordat ik voldoe aan de voorwaarden 🙂

 23. Anja says:

  Ik geef me op! Mijn kans om kennis te maken met deze schrijfster! Ik hoor zoveel over haar! En de flaptekst lijkt me erg intrigerend!

  En ik voldoe of kan verder voldoen aan de voorwaarden. Ik ben 7 jaar ouder dan de minimumleeftijd. $ weken tijd om te lezen, check. Vragen beantwoorden kan ik.
  Mini recensie schrijven; Dat heet schrappen. Kan ik ook! Dus jup!

 24. Sharon says:

  Waaaaah! Ik wil zooooooooooooo graag meedoen! Ik vind New Adult echt fantastische! Zou het echt suuuuuper leuk vinden om mee te doen! Ik heb de andere 3 boeken ook! Ik ga duimen dat ik mee mag doen!

 25. Wendy says:

  Sinds vorig jaar dit genre ontdekt. Inmiddels ben ik er zó enthousiast over dat ik er zelf één geschreven heb en zelfs aan het vervolg begonnen ben 🙂
  Met een week vakantie in mei voor de boeg lijkt het me een geweldige uitdaging om deze NA te lezen en te recenseren.

 26. Edriënne says:

  Wat enorm leuk dat je deze leesclub mag organiseren! Ik doe graag mee en voldoe aan alle voorwaarden, yay! Uitgebreid is my second name 😉 Ik hou van die leesclubvragen en om op zoek te gaan naar interessante (dubbele) betekenissen in boeken, dus dat moet helemaal goed komen. Ik heb wel eerder leesclubs gedaan op Hebban en Chicklit, maar nog niet via een blog, dus ik doe graag mee, lijkt me heel gezellig! En gelukkig kan ik snel lezen, en hopelijk is deze NA zo goed dat ik er helemaal doorheen vlieg!

 27. Fleur van der Sluis says:

  Wat een leuk initiatief! Ik waag ook een poging!
  Ik kwam er laatst achter dat ik een boek van Jennifer L. Armentrout heb gelezen en daar was ik erg enthousiast over. Ik ben 20 jaar dus New Adult fits me perfect ?Ik ga duimen!

 28. Sylvia says:

  Wauw! Ja ja ja, heel graag! Net als de eerder delen in de Wacht op mij-serie ben ik zeer benieuwd naar dit vierde deel! Hoop dat hij net zo heerlijk is! Zou hem heel graag samen lezen en natuurlijk neem ik dan ook actief deel, ben benieuwd naar alle vragen die we dan mogen behandelen en de uiteindelijke gemeenschappelijke recensie!
  Voor de eerste book club hier had ik mij niet ingeschreven want toen niet zo veel tijd en dit boek spreekt mij nog veel meer aan 😉
  Ga nu hard duimen en wie weet ben ik een van de gelukkige die een exemplaar via deze book club mag lezen en anders zal ik hem (uiteindelijk) ook zeker lezen!
  Succes met het kiezen van de lezers!

 29. Marjon says:

  Ik zou graag mee willen doen ik voldoe aan de eisen. Ik mag geen boeken meer kopen de aankomende 2 maanden omdat ik te veel boeken koop dit zou geweldig zijn

 30. Lisa says:

  Ik heb net het Young Adult-genre ontdekt en ben er helemaal weg van! Het lijkt me dus ook fijn om hier eens met andere meiden over te kunnen babbelen, wat een topinitiatief!

 31. Margo Mortier says:

  Hey
  Ik wil niet ongeduldig overkomen (wat ik waarschijnlijk nu toch doe), maar ik vroeg me af wanneer er mensen worden gekozen. Groetjes!

Geef een reactie