Aftrap Book Club – Het Geheugenboek

Lieve lezers,

Daar is hij dan de aftrap van de Book Club Het Geheugenboek.
Heb jij je exemplaar al klaar liggen?

img_6544

Titel:  Het Geheugenboek
Auteur: Lara Avery
Verschenen:  April 2017
Pagina’s: 384
Uitgever: L.s.

Het geheugenboek van Lara Avery is perfect voor fans van John Green, Jennifer Niven en Gayle Forman. De 17-jarige Sammie weet precies wat ze wil: met de hoogste cijfers haar eindexamen halen en het kleine plaatsje waar ze woont voorgoed de rug toekeren. Dan hoort ze dat ze een zeldzame ziekte heeft die haar herinneringen van haar zal stelen. En zo wordt het geheugenboek geboren. Sammie schrijft aan haar toekomstige zelf: over waar ze haar studieboeken opbergt, op wie ze verliefd is en wie haar hart heeft gebroken, en over haar oude jeugdvriend die er alles aan doet haar aan het lachen te maken, en haar tot het einde toe te steunen… Het geheugenboek van Lara Avery zal gegarandeerd je hart breken. Houd je zakdoekjes maar klaar!

Koop bij bol.com

 

Vanaf vandaag geef ik het officiele start schot voor deze Book Club.
De afgelopen week heb ik samen met de uitgever 5 enthausiaste mensen gekozen die een fysiek exemplaar gewonnen hebben om mee te lezen. Maar vandaag gaan we officieel van start. En natuurlijk kan jij ook gewoon mee lezen met je eigen exemplaar.

Heb je zin om gezellig mee te kletsen tijdens het lezen mee te doen met lees sprintjes en misschien nog wel een leuke prijs te winnen dan moet je je zeker even aanmelden in deze groep: Facebook Book Club 

De eerste leuke foto’s zijn zelfs al binnen: 

https://www.instagram.com/p/BUePH7mDtPv/?taken-by=lifeofabooklovernl

 

Ga er dus lekker voor zitten pak het boek erbij en geniet op deze zonnige dag van een heerlijk boek.
Natuurlijk mag je op je eigen tempo lezen dus als je hem in een paar uur wil verslinden ga vooral je gang. Maar vergeet niet gezellig mee te kletsen..

 

Dus ben je er klaar voor! Dan kan je nu beginnen. Have fun! 

 

Ps. Mocht je het boek nog niet hebben schaf hem dan snel aan dan kan je de komende weken gezellig mee lezen.

 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *