Boekpresentatie Hof van Doorns en Rozen

Lieve lezers,

Afgelopen zaterdag was de boekpresentatie van het boek Hof van Doorn en Rozen van Sarah J. Maas. Dit boek is in het thema van gemaskerd zijn en een soort van nieuwe vertelling van het sprookje van Belle en het Beest.
Ter ere van dit alles had uitgeverij Unieboek het Spectrum 11 bloggers en de nieuwe Best of YA promoleden uitgenodigd om de verschijning van dit boek met hen te vieren in Kasteel de Haar.

Dit hele weekend was voor mij magisch. Op vrijdag ging ik namelijk naar Belle en het Beest de musical in Scheveningen. Alles was nog sprookjesachtig toen ik de volgende ochtend in de stralende zon in de auto zat door naar Kasteel de Haar.
Daar aangekomen stond Willemijn klaar om ons welkom te heten. Binnen stonden ook Susanne (uitgever) en Jessie (medewerker) klaar om iedereen een warm welkom te heten. Snel zocht ik en plekje aan tafel in het Koetshuis om samen met al deze leuke mensen een hapje te gaan eten. En dat eten was natuurlijk overheerlijk. Ook de Goodiebag stond al klaar met allemaal leuke goodies er in.

Na de lunch was het tijd voor een rondleiding in het kasteel. Een gids nam ons mee door Kasteel de Haar met al zijn bijzonderheden. De meeste van ons konden zichzelf hier wel zien wonen. Vooral in 1 bepaalde kamer *wink*. Helaas was het niet toegestaan om foto’s te maken in het kasteel dus deze kan ik helaas niet met jullie delen.

Na de tour vol statigheid en grootsheid was het tijd om onze maskers op te doen en allemaal op de foto te gaan met ons nieuwe boek. Dit zat natuurlijk in de Goodiebag!!
Ik vind deze foto persoonlijk echt extreem leuk omdat we allemaal een beetje onherkenbaar zijn en toch allemaal zo hetzelfde.

Daarna mochten we zelf nog een beetje rond wandelen door de tuinen en deze kans heb ik natuurlijk aangegrepen om wat mooie foto’s voor het blog te nemen.

Heerlijk lezen in het zonnetje op de kasteelmuur.


Tussen de Doorns en (nog niet bloeiende) Rozen met het boek.

Daarna was het tijd om weer weg te gaan en het magische weekend achter te laten. Maar gelukkig hebben we het boek nog om even te blijven in de magische wereld.

Bij deze wil ik iedereen van Uitgeverij Unieboek het Spectrum enorm bedanken dat ik bij dit mooie event mocht zijn. Het was een geweldig uitje met zijn alle en dit event komt nu met stipt om nummer 1 van leukste events.

Kennen jullie het boek Hof van Doorns en Rozen al? 

Liefs, Marjolein

One thought on “Boekpresentatie Hof van Doorns en Rozen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *