Rebus: Hof van Doorns en Rozen

Lieve lezers,

Inmiddels is het super gave boek Hof van Doorns en Rozen verschenen in het Nederlands. In het buitenland en hier in Nederland heeft het boek al enorme groepen met fans. Daarom kon dit boek natuurlijk niet achter blijven in Nederland. Gisteren heb ik de super leuke presentatie van die boek gehad (daarover binnenkort een uitgebreid verslag).
In samenwerking met Best of YA mag ik deel uit maken van een super grote en gave win-actie rondom dit boek!

Heb je het onderstaande bericht gelezen op de Facebook pagina van Best of YA?
Hieronder nog even het bericht mocht je hem gemist hebben:

JAAAA! Het is eindelijk zo ver! Hof van Doorns en Rozen is ein-de-lijk uit! Wij zijn ontzettend enthousiast over dit boek. Hof van Doorns en Rozen zit vol magie, liefde en mysterie. Het oeroude verhaal van Belle en het Beest wordt opnieuw verteld door Maas en krijgt een fantastische nieuwe uitwerking. Feyre en Tamlin zijn om nooit te vergeten! Dit fantastische boek verdient daarom wat extra aandacht. Daarom hebben wij het volgende bedacht:

*trommelgeroffel*

EEN REBUS-WINACTIE! Los jij de rebus van zeven woorden op? Elke dag voor 9.00 komt er één woord online op één van de zeven blogs. Achtereenvolgens is dat: Zon en Maan (maandag), Reviews & Roses (dinsdag), Pluizenbol (woensdag), Booknuts (donderdag), Oh My Book (vrijdag), Nerdygeekyfanboy (zaterdag) en Serendipity Books. (zondag). Puzzel er op los en mail de uitkomst naar prijsvraag@unieboekspectrum.nl voor woensdag 2 maart 23.59 uur. We verdelen VIJF exemplaren onder de deelnemers die de rebus goed hebben.

PUZZEL & WIN! 

Vandaag is aan mijn de eer om het aller laatste deel van het woord online te zetten.
Hier is hij dan!!!

 

Veel puzzel succes! 

Liefs, Marjolein

One thought on “Rebus: Hof van Doorns en Rozen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *