5 Struggles van lezen in de zon.

Lieve lezers,

De afgelopen dagen zijn we beloond geweest met heerlijk lezen in de zon. Natuurlijk is lezen in de zon geweldig. Maar heeft ook zo zijn struggles soms. Hieronder de meest voorkomende op een rijtje.

Boeken zon

1 – Je kan de pagina’s niet lezen
Maar eigenlijk wil je ook geen zonnebril op zetten want dan staat straks je zonnebril in je gezicht. Maar die pagina’s zijn toch echt te fel..

2 – Je boek begint te krullen
Je ging maar heel even naar binnen om wat te drinken te pakken (en af te koelen) je hebt alleen je boek in de zon laten liggen en nu is heel de cover aan het opbollen….

3 – Zand tussen je boek
Je hebt besloten om heerlijk naar het strand te gaan. Maar Oh wee als dat zuchtje wind zat tussen de pagina’s slaat!

4 – Lekker in het zonnetje liggen
Je begint op je rug.. maar je boek wordt zwaar. Dan op je buik.. maar je armen gaan slapen. Dan maar zittend.. maar dan krijg je weer last van je rug.

5- Zweet handjes
Doordat je het zo warm hebt begin je zweethanden te krijgen. Maar je wil dus echt geen vochtige plekken in je boek hebben!

 

Natuurlijk ben ik dol op in de zon lezen, maar soms is het toch een beetje lastig.

Waar ga jij voor? In het zonnetje lezen of met regen op de bank. 

 

Liefs, Marjolein

9 thoughts on “5 Struggles van lezen in de zon.

  1. Ik lees het liefst gewoon binnen, op de bank of in bed. Daar word je ook niet zo afgeleid als buiten in het zonnetje. Als ik dus moet kiezen, ga ik voor de laatste optie. 🙂

  2. Buiten lezen is niet mijn ding, ik kan ook niet tegen de warmte van de zon. En zoals je zegt: er zijn zoveel nadelen. Geef mij dan maar een flinke regenbui en een lekker warm plekje binnen op de bank.

  3. Mijn probleem vorige keer was compleet anders. Ik had me namelijk vergeten in te smeren en de hele vorm van mijn boek stond op mijn benen. Alles was rood, behalve waar mijn boek had gelegen :p xxx

  4. Toch maar in het zonnetje lezen! Al gebeurt het regelmatig dat ik met een half dichtgeknepen oog op mijn rug lig te lezen en dan ook nog mijn boek op mijn gezicht laat vallen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *