5x Binnenkort verwacht

Lieve lezers,

Momenteel staat boekenland weer bol van de boeken die binnenkort verschijnen. Daarom zet ik vandaag voor jullie een aantal boeken op een rijtje waar ik echt enorm naar uitkijk.

 1. Rebel – 29 september 2015 (vandaag!)
  Schermafbeelding 2015-09-28 om 17.08.13
  Op de vlucht en klaar voor de strijd…
  Nadat het jonge drakenmeisje Ember bijna is gedood door haar levensgevaarlijke trainer en ternauwernood heeft weten te ontsnappen, beseft ze pas echt waartoe de drakenorganisatie Talon in staat is. Samen met de rebel Riley slaat ze op de vlucht. In de ogen van Talon is ze nu officieel een rebel, een verrader, en de jacht op haar wordt geopend. En daartoe zet Talon de perfecte kandidaat in – niemand minder dan hun pas gerekruteerde agent Dante, Embers broer. Ondertussen is Ember niet vergeten wat drakendoder Garret voor haar heeft gedaan. Als tegenprestatie wil ze hem bevrijden uit handen van de drakendoders van de Orde van St.-Joris, die van plan zijn hem te executeren.
  Met meer vijanden dan vrienden komt Ember al snel voor moeilijke keuzes te staan.
 2. The Cage – 1 oktober 2015
  12009721_753970034706894_4747077776336874683_n
  Wat doe je als je wakker wordt en de wereld zoals je die kent is verdwenen?
  Vijf tieners, drie jongens en twee meisjes, worden wakker in een omgeving die ze niet kennen. Niemand weet waar ze zich bevinden en hoe ze er zijn gekomen. Samen proberen ze erachter te komen waar ze zijn en vooral hoe ze er weg kunnen komen. Maar wegkomen blijkt onmogelijk. Vanachter de zwarte ramen die zich overal in het landschap bevinden worden ze geobserveerd door de Kindred; buitenaardse wezens die hen vertellen dat de aarde niet meer bestaat. De vijf jongeren zijn de laatste overlevenden en hun belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de mensheid niet uitsterft. Maar is dat wel de echte reden van hun verblijf in de Cage? Moeten ze ontsnappen uit deze buitenaardse gevangenis of berusten in hun lot en hier een nieuw leven opbouwen? En wat als ze ontsnappen? Welke wereld ligt er buiten de muren? Langzaam maar zeker ontdekken ze meer over de Kindred en hun bedoelingen en ondertussen lopen de spanningen tussen de bewoners van de Cage steeds hoger op…

 3. Vuur en As – 7 oktober 2015
  Schermafbeelding 2015-09-28 om 17.11.10
  Vuur en As vertelt het verhaal van Laia en Elias, geboren in aparte werelden – zij een slaaf en hij een soldaat – die voorbestemd zijn om samen het wrede Imperium te bestrijden, in een wereld die doet denken aan het oude Rome. Laia weet als spion de militaire academie van de Maskers binnen te dringen. Daar ontmoet ze Elias, die eigenlijk haar vijand is…

 4. Enkele reis – 10 oktober 2015
  Schermafbeelding 2015-09-28 om 17.02.39
  Het definitieve vertrek van Suus naar Portugal heeft fatale gevolgen…
  Het geluk lacht Suus toe als ze haar droom volgt en naar het buitenland verhuist. Samen met zus Anouk en dochtertje Sterre settelt ze zich in een oude boerderij op het platteland van Zuid-Portugal.
  Maar dan slaat het noodlot toe: Sterre verdwijnt spoorloos. Tijdens haar zoektocht merkt Suus dat er zaken voor haar verzwegen worden. Wie kan ze nog vertrouwen?

 5. De koning & De favoriet – 16 oktober 2015
  Schermafbeelding 2015-09-28 om 16.59.07
  In De koningin & de favoriet zijn twee novelles in de populaire Selection-serie gebundeld. Kiera Cass neemt de lezer weer mee naar de fascinerende wereld van De selectie en beschrijft de ervaringen van twee geliefde personages uit de serie.
  Voordat America’s verhaal begon, kwam een ander meisje naar het paleis om te strijden om de hand van een andere prins. In De koningin volgen we prins Maxons moeder, Amberly. 
  Marlee Tames deed mee aan de Selectie om prins Maxons hart te winnen, maar haar eigen hart had andere ideeën. De favoriet vertelt het verhaal van de geheime liefde tussen Marlee en lijfwacht Carter.

Naar welk boek kijken jullie uit? 

Liefs, Marjolein

2 thoughts on “5x Binnenkort verwacht

 1. Ik heb de nieuwe Kiera Cass al mooi gepre-ordered. Wel de Engelse overigens, maar daar hebben ze een editie, Happily Ever After, met alle korte verhalen en bonus content 😀
  Verder kijk ik ook echt uit naar Rebel en Six of Crows van Leigh Bardugo! Oh en Alles of Niets van Gillian King. Dit wordt een drukke maand, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *