Boektober

Lieve lezers,

Een tijdje geleden kreeg ik een hele leuke mail van Dagmar van  met de mededeling dat ze graag in oktober Boektober wilde organiseren.

In haar mail stond het volgende:

Heb jij zin om meer te lezen, maar kom je er niet aan toe? Of zou je graag lekker in de leesflow willen komen? In oktober gaan we heel graag met jou de uitdaging aan om meer te lezen dan je nu al doet. Iedereen kan deelnemen aan #Boektober en het is gratis! Wat je nodig hebt? Leesvoer en zin om mee te doen aan deze gezellige reading challenge. Doe je mee?
Daag jezelf uit
Of je nu graag uit je leesdip wilt krabbelen of dat je het lezen gaat ontdekken; iedereen kan deelnemen aan #Boektober. Geef jezelf de uitdaging mee om een X aantal boeken te lezen tijdens de maand oktober en je bent klaar! Althans, wel met het uitdagen van jezelf. Het echte leeswerk moet natuurlijk nog beginnen. Bedenk welke boeken je graag zou willen lezen en leg deze alvast klaar of ren naar de winkel om van je wishlist realiteit te maken. Helemaal klaar voor #Boektober? Tweet ‘Ik doe mee met #Boektober en ik ga de uitdaging aan om meer te lezen dan ik nu doe! Durf jij de uitdaging aan?’ of meld je gezellig aan op Facebook via het event #Boektober.

Natuurlijk moest ik hier aan mee doen! Ik wil namelijk mezelf nog een beetje extra motiveren om meer te gaan lezen. Daarom dook ik mijn boekenkast in om te gaan kijken welke boeken ik met Boektober wil gaan lezen.

Boektober

Jullie begrijpen natuurlijk net zo goed als ik dat er nog een aantal boeken bij komen die ik dol graag in oktober wil lezen. Maar deze moeten nog verschijnen (zie post van gisteren) Voor het gemak heb ik alle kinderboekjes even achterwegen gelaten.

Dat worden dus al minimaal 9 boeken (slik)

Wil jij ook een van deze boeken lezen? Klik dan hieronder om ze aan te schaffen

 

Doe jij ook mee met Boektober? Laat het dan weten in de reacties.

Liefs, Marjolein

4 thoughts on “Boektober

  1. Ik doe ook mee en heb nu 4 boeken apart gelegd . De laatste 3 Harry Potter delen en het reisboek van Floortje Dessin. Omdat ik moeder ben van 2 kinderen van 5 en 8 jr schiet het lezen er nogal eens bij in. Dus k hoop dat dit een stimulans word om meer te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *