Bookly Bird – Eerste Engelse boekenbox in Nederland

Lieve lezers,

Inmiddels zijn we allemaal wel bekend met de Boekenboxen. Maar voor alle mensen die eigenlijk liever engels lezen en nu dure boxen uit het buitenland halen heb ik goed nieuws.
Er is namelijk zojuist een Engelse Boekenbox verschenen: De Bookly Bird Box.

Bookly-Bird-01

Twee dolenthousiaste (Nederlandse) meiden hebben besloten om een Engelse Boekenbox in Nederland te gaan verkopen. Nog leuker, zeer binnenkort zijn ze ook te verkrijgen in België. Dus lieve Vlaamse vrienden ook jullie kunnen deze keer mee gaan genieten.

Wat kunnen we van deze box verwachten?

Elke maand heeft de box een eigen thema. Er zit een Engelstalig boek in (en een vogeltje heeft mij verteld dat heetste boek een mooie hardcover is).
Naast een boek zit er ook in de box elke maand tussen de 2 en 6 goodies. Dat beloofd dus ook nog eens heel veel goeds.

De eerste box heeft het thema The Power of Time en gaat €29,95 kosten

Heb je nog leuke tips voor deze dames met wat jij graag in een box wil zien laat het hun dan vooral even weten op een van hun social media kanalen.

About us 2 [5]

Ik ben heel erg benieuwd naar deze box en hoop voor deze lieve dames dat het een enorm groot succes gaat worden en dat wij mogen gaan genieten van prachtige boeken en enorm leuke goodies.

Neem vooral ook even een kijkje op hun website www.booklybird.nl 

 

Wat vind jij van een Engelstalige boekenbox? 

Liefs, Marjolein

4 thoughts on “Bookly Bird – Eerste Engelse boekenbox in Nederland

  1. Lijkt mij leuk voor dochterlief die op de engelse toer is, ook mede door school moet ze engels lezen , thema van de eerste box klinkt ook goed dus denk dat ik haar maar ga verrassen !

  2. Hihi, nadat ik jouw artikel heb gelezen erover heb ik meteen de box besteld, (echt erg ben ik) en dan verwacht ik de 3e box van celebratebooks in September ook nog. oeps… 🙂 ach ja kan ik beide boxen met elkaar vergelijken voor op mijn blog(s), ja ik heb 2 blogs.. oke ik dwaal nu af met mijn reactie :p

  3. Eindelijk.. de eerste Engelse boekenbox, da’s echt goed nieuws. Spijtig genoeg zijn niet alle YA boeken mijn ding dus ik moet goed nadenken wanneer ik de gok waag om te bestellen.. Ik hoop dat er binnenkort ook nog een volledige ‘crime’ boekenbox en een ‘women contemporary’ boekenbox komt. Zeker die crime is denk ik nog iets waar veel lezers naar op zoek zijn als ik de markt zo bekijk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *