Happy boekmomenten van afgelopen week

Lieve lezers,

Afgelopen week was voor mij een heel erg drukke week. Ik kwam net terug van vakantie en werd verrast met een prachtige stapel boeken. Deze kunnen jullie hier nog even bekijken. Maar ook bestond deze week uit veel leuk boekennieuws en voor mij leuke boek momenten.
Omdat vele van jullie graag wat meer willen zien van mijn leven deel ik vandaag de leukste boek momenten met jullie van de afgelopen week.

IMG_0977

Zomer in Frankrijk
IMG_8656

Zoals jullie allemaal al wel weten ben ik echt fan van Een huis in Frankrijk. Ik stond dus te springen op mijn bed toen ik op een foto op twitter zag dat mijn quote er in stond. Bovenaan nog wel!! Toen ik thuis kwam moest ik dus gelijk even kijken en voelen aan mijn quote in dit nieuwe boek van Eva de Wit. Ik kan niet wachten om het te gaan lezen en hopelijk weer zo te genieten als van het vorige boek.

Harry Potter Beans

IMG_6197           IMG_6270

Deze geweldige snoepjes zijn nu te krijgen bij alle Jamin winkels in Nederland. Toen ik dit zag kon ik ze natuurlijk niet laten liggen. En ik kan je vertellen ik vind ze geweldig. Ondanks dat ik al de smaken “Dirt” en “Black Peper” te pakken heb gehad. Helemaal leuk om af en toe te snoepen tijdens de Harry Potter ReRead. 

Crave The Mark 

Carve the Mark is het eerste deel van een sci-fi duologie. In een universum waarin geweld overheerst heeft iedereen een unieke gave ontwikkeld die zal helpen de toekomst vorm te geven. Hoofdpersoon Cyra’s gave geeft haar pijn maar ook kracht – iets wat haar machtige broer misbruikt om zijn vijanden te martelen. Maar Cyra is meer dan een wapen in handen van haar broer: ze is snel, veerkrachtig en slimmer dan hij denkt. Wanneer gevangene Akos uit het wredelievende rijk Thuve in Cyra’s wereld terechtkomt, lijkt de vijandschap tussen hun landen en hun families onoverkomelijk. Samen moeten ze een allesbeslissende keuze maken.

Super leuk vandaag heeft Best of YA / Van Goor bekend gemaakt dat de Nederlandse editie van dit boek tegelijk uit komt met de engelse editie. Zo hoeven we deze keer dus niet te verwachten op de vertaling!

Stapel Post
Alvast een vooruitblik op maandag. Afgelopen week waren mijn ouders op vakantie en daardoor had ik heel wat pakketjes gemist. Ik mocht dus letterlijk heel het centrum en alle buren af om alle pakketjes te verzamelen. Niet zo leuk om heel de stad rond te moeten maar het uitpakken er van was zo leuk. Ik had namelijk maar 1 boek verwacht en de rest was totaal onverwachts.

IMG_9393

Inmiddels zijn er nog een paar boeken bij gekomen die nog gewoon aan de deur bezorgd werden. Maar deze stapel is al zo leuk!.. En er komt nog een leuke win-actie met een van deze boeken.
Waar ik ook heel vrolijk van werd was van de look van een verassende stap. Kijk hiervoor op Instagram. De rest van deze week aan boeken zie je natuurlijk maandag in de nieuwe Stacking The Shelves.

 

Wat was jullie leukste boekenmoment van deze week? 

Liefs, Marjolein

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *