In de boekenkast van … – Lezers editie

Lieve lezers,

Een paar dagen geleden plaatste ik een oproep op Facebook om jullie boekenkasten eens in te sturen. We kijken namelijk wel altijd jaloers naar de boekenkasten van auteurs maar wij zelf kunnen er inmiddels ook al aardig wat van. En hoe leuk is het om eens in de boekenkast van een ander te kijken en misschien wel vrienden te maken door middel van dezelfde liefde voor boeken.
Daarom vandaag een paar prachtige ingezonden boekenkasten.

12341093_10153243229311200_3120411305080270564_n

De boekenkast/kamer van: Yvonne vogels
yvonne vogels

Ik heb een boekenkamer gemaakt. Ik heb de schappen bij de action gehaald en deze in een kamer op gedeeld. Nu heb ik een kleine bibliotheek waar ik super trots op ben.

Mag ik even vertellen hoe gaaf ik dit is!.. Yvonne heeft gewoon een eigen bibliotheek in haar huis! En heel veel ruimte is er al niet meer over! Wauw.. Ik heb al een hele hoop mooie boeken gespot. Overigens spot ik daar 2 keer The Selection series?

 

De boekenkast van: Kelly de Jonge
kelly de jonge

Het begon allemaal 14 jaar geleden, toen ik 8 jaar oud was en een interessant boek zag liggen: Harry Potter en de steen der wijzen. Ik was verkocht, ik moest ieder jaar het nieuwe Harry Potter boek hebben! 
Helaas hadden we thuis niet veel te besteden en kon ik alleen lezen via de bieb, of mijn eigen Harry Potter boeken.

Toen was ik 18, ik ging op kamers wonen omdat ik ging studeren. Mijn boekenverslaving werd alleen maar erger: ik ontdekte het YA genre en dat je boeken heel goedkoop kon vinden op marktplaats, boekenkraam.nl, het boekenfestijn…. En op de young adults boeken en series Facebook pagina. Dit was erg slecht voor mijn portemonnee…. En mijn vrije tijd. Ik ben inmiddels medebeheerder van de YA pagina en vind het heerlijk samen te werken met boekhandels, uitgeverijen en schrijvers om zo leuke dingen voor de leden te regelen!

Kortom: van Harry Potter tot een paar kasten vol… Dit is nu mijn trots!

Wauw wat een prachtige past! Kijk vooral eens hoe veel van onze lievelingsboeken er in staan en hoe prachtig hij ingedeeld is. Ik ben stiekem een beetje jaloers! 

Femke Jorna
13556096_911197199025841_200011495_o

Mijn collectie bestaat vooral uit young adult boeken, sherlock holmes boeken en ook manga. Ik heb zoals jullie kunnen zien ondertussen wel een beetje ruimte gebrek.

Femke haar boekenkast doet een beetje aan 1 van mijn boekenkasten denken, op elke mogelijke manier probeer ik er meer boeken in te krijgen. 

Dit waren de eerste drie boekenkasten. Binnenkort komt er een nieuw artikel met weer nieuwe boekenkasten van andere lezers.
Wil jij je boekenkast ook opgeven voor dit item? Stuur dan een foto van je boekenkast met een kort stukje er over naar info@serendiptiybooks.nl

Ps. Is het jullie opgevallen dat elke kast The Selection series heeft staan :D! 

Liefs, Marjolein

3 thoughts on “In de boekenkast van … – Lezers editie

  1. Wat een leuk artikel, grappig om zo verschillende boekenkasten te zien. Wij hebben hier 8 (!) boekenkasten vol en ruimtegebruik. We denken nu aan een op maat gemaakte wand voor de boeken. Maar het is zo duur… ?

  2. Wauw zo jaloers, ik ben nu ongeveer een jaar bezig om te verzamelen. Ik heb alleen een plank in mijn kamer staan maar die is ondertussen ook vol. Ben op zoek naar een boekenkast en hoop volgend jaar echt veel meer boeken te hebben dan nu ? Ik heb er nu geteld 45 boeken

  3. Het is dat ik geen kast meer heb en alles nu effe op de grond staat. Maar wauw dit zijn wel hele leuke boekenkasten! Wil zelf ook weer een nieuwe kast haha maar dan moet ik ff sparen en een grotere kamer met bijna 500 boeken waarvan pas 395 heb gelezen :O zie zo veel boeken die ik ook nog wil hebben! Dit artikel is eigenlijk heel slecht voor mij haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *