Mijn must haves bij het lezen – Winter

Lieve lezers,

Hebben jullie ook van die dingen die het lezen net even iets comfortabeler maken? Ik heb er altijd wel een aantal. Maar vandaag viel het me op dat deze in de zomer heel anders zijn dan in de winter. Omdat het nu natuurlijk winter is heb ik vandaag mijn Must Haves bij het lezen in de Winter op een rijtje gezet.

  1. Thee 

    Natuurlijk is thee echt super belangrijk in de winter. Vooral in de winter drink ik echt liters thee en allemaal verschillende smaakjes.
  2. BrilZowel mijn zonnebril als mijn gewone bril gebruik ik heel veel in de winter. Vooral onderweg is het winterzonnetje vaak toch fel om te lezen. Dan is natuurlijk je zonnebril ideaal. Maar mijn gewone bril gebruik ik ook heel veel. Als ik een beetje moe wordt dan kan ik met mijn bril op nog uren verder lezen.
  3. Snoep/Snack Niet altijd maar ik vind het vaak heerlijk om even een stukje chocolade of een snoepje of een koekje maar het allerliefste chips te hebben bij het lezen. Gewoon heerlijk iets te snacken tijdens het lezen. Soms voor de spanning soms omdat het gewoon lekker is.
  4. DekenEcht een winter dingetje. Lekker een dekentje over je benen heen bij het lezen. Heerlijk warm en lekker knus.

Wat hebben jullie echt altijd bij je bij het lezen in de winter? 

Liefs, Marjolein

4 thoughts on “Mijn must haves bij het lezen – Winter

  1. wat ik in de winter altijd bij mij heb om te lezen is mijn gewone bril, mijn zonnebril op sterkte voor in de auto of gewoon als het weer het toe laat buiten in de zon. een dekentje. en mijn kussen voor mijn rug Iets te drinken Thee of water en tegen de avond glaasje witte wijn en af en toe iets lekkers om te knabbelen. En als het kan stilletjes muziek op de achter grond

  2. Het allerliefste heb ik een verse latte macchiato of een van mijn favoriete Starbucks drankjes (pumpkin spice latte of chai tea latte) bij het lezen. Ik lees dan ook regelmatig in een lunchroom of bij een Starbucks. En daarbij kan iets lekkers om te snacken geen kwaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *