Dag Promoteam 2015

Lieve lezers,

Zoals jullie bijna allemaal wel weten zat ik gedurende het hele jaar 2015 in het Promoteam van Unieboek Het Spectrum / Best of YA.
Samen met 14 andere leden mocht ik mij inzetten om de Best of YA boeken te promoten. Vandaag blik ik samen met jullie terug op dit jaar.

Het jaar begon met heel veel vreugde toen ik de mail ontving dat ik een van de gelukkige was om   in 2015 het team te mogen versterken.
Daarna zagen ik en de andere leden elkaar voor het eerst op de fotoshoot!!! Ja we kregen een echte fotoshoot. Echter was deze wel in een parkeergarage en het sneeuwde op dat moment enorm buiten! Gelukkig is dat niet heel erg te zien op de foto’s.
Aansluitend aan deze fotoshoot hadden we onze eerste brainstorm. Samen mochten wij onze ideeën gaan geven over bepaalde onderwerpen. Natuurlijk super leuk want iedereen in het team wilde heel graag veel inspraak.

Helaas heb ik dit jaar niet zo veel voor het promoteam kunnen doen als ik had gewild. Ik had heel erg graag een inside look in de uitgeverij gehad. Gewoon weten hoe het er aan toe gaat binnen een uitgeverij. Echter hadden wij dit jaar de pech dat veel dingen niet door gingen of afgezegd werden.

Gelukkig heb ik wel een aantal leuke dingen mogen doen zoals een manuscript lezen, dit boek komt begin volgende maand eindelijk uit! Ik ben heel erg benieuwd hoe dit boek verandert is want het was toen der tijd goed maar het bevatte heel heel veel fouten.
Verder heb ik ook nog met een deel van het team een bezoek gebracht aan de BoekenBeurs in Antwerpen. Maar hierover hebben jullie als het goed is alles al gelezen.
Natuurlijk was er ook nog het Best of YA event waarvan het verslag binnenkort online komt. En heb ik geholpen in een boekhandel in Tilburg om een aantal boeken te promoten.
Natuurlijk hebben we wel online in onze eigen Facebook groep heel wat mee kunnen praten en kletsen over ideeën.

En vorige week vrijdag was het dan daar. Ons afscheidsetentje met het team. Helaas kon een heel groot deel er niet bij zijn maar we hebben samen met de uitgever een super leuke gezellige avond gehad.

Al met al heb ik een heel leuk jaar gehad en heb ik er een paar vrienden voor het leven bij gekregen.
Dit jaar heb ik mij niet aangemeld voor het team of voor een team van een andere uitgever omdat ik er simpelweg de tijd niet voor heb. Ik wil me op en top in kunnen zetten voor een team maar ik weet niet goed hoe 2016 er voor mij uit gaat zien en daarom sla ik dit jaar over. Ik hoop natuurlijk in 2017 me volop in te kunnen zetten voor een fantastisch team.

Bij deze wil ik Unieboek nogmaals heel erg bedankten voor het mooie jaar. 

Liefs, Marjolein

One thought on “Dag Promoteam 2015

  1. Leuk artikel Marjolein! 🙂

    Ga je wel missen bij het nieuwe team dit jaar, het was altijd wel gezellig met jou erbij. Al ben ik er zeker van dat ik jou (en andere teamleden) snel weer zal zien! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *