Bloggerstool: iPhone 6S

Lieve lezers,

Een super belangrijk element van mijn blog is mijn iPhone. Met mijn iPhone maak ik bijna al mijn foto’s. Een snelle foto voor Instagram is namelijk zo gemaakt met mijn iPhone maar niet met mijn spiegelreflex. De meeste foto’s zijn daarom namelijk gemaakt mijn mijn iPhone. En daar zie je vrij weinig van. Omdat ik nu een nieuwe iPhone heb, heb ik speciaal voor jullie een heel item over deze telefoon geschreven. Als blogger is een goede telefoon namelijk essentieel. 

Echter was mijn iPhone 5S aan vervanging toe. De batterij was niets meer waard en hij liep steeds vaker vast. (De oorzaak was 6 liter bier die er overheen is gegaan op het werk)  Maar aan een duur abonnement wilde ik nog niet geloven en ik wilde geen 16GB meer maar 64 GB. Want blogger zijn is leuk maar al die foto’s eten natuurlijk wel geheugen van je telefoon. Gisteren was het dan eindelijk zover de iPhone 6S 64GB kwam binnen mijn maximale prijs grens. Ik bestelde hem dus gisteren gelijk en om 10 uur stond de koerier met mijn nieuwe telefoon voor de deur.

Ik heb gekozen voor de Rose Gold, toen ik op de keynote zag dat de 6S er in het Rose zou komen wist ik gelijk dat ik deze Moest hebben! Normaal ben ik echt van zilver/wit maar deze vind ik zo mooi en subtiel Rose dat ik deze gewoon moest hebben.
Hij is wel een redelijk stukje groter dan de 5S ik dacht heel even oh my wat groot. Maar als ik nu mijn 5S pak denk ik al Oei wat is die klein!
Het scherm is echt kraakhelder en super mooi! Echt heel mooi!!  Haarscherp beeld en om de een of andere reden tikt het ook lekkerder.

Ik ben zelf nogal een brokkenpiloot met dit soort dingen. (Mijn iPhone valt gemm 3x per dag) dus ik heb er gelijk een screenprotector op geplakt. Deze heb ik bij de Hema gehaald maar hij past niet helemaal mooi. Hier moet dus nog een keer een nieuwe voor komen. Maar voor nu kan ik mijn telefoon weer per ongeluk bij mijn sleutels stoppen.
Ook heb ik er alvast een bumper omheen gekocht. Vanuit China heb ik inmiddels een paar hele mooie boekgerelateerde hoesjes gekocht maar deze zijn nog wel 28 dagen onderweg.

Het eerste wat me opviel was dat ik op Instagram al direct veel mooiere foto’s kon plaatsen. Echt Wauw wat is deze camera er in super!!! Ook op Snapchat (serendipitybook) zag ik al gelijk verschil. Het beeld is mooi scherp en hij stelt zichzelf ook goed duidelijk scherp met mooie en juiste kleuren.

Ik heb hem nog maar een paar uur in handen maar ik ben nu al helemaal weg van deze nieuwe iPhone 6S.

Ik kan elke blogger dus de iPhone 6S aanraden.

Welke telefoon gebruiken jullie om te bloggen? 

Liefs, Marjolein

12 thoughts on “Bloggerstool: iPhone 6S

  1. Mijn telefoon is de iPhone 6. Ik heb heel erg getwijfeld of ik voor de 6s zou gaan, maar toch niet gedaan. Ik wacht op de 7, die kan ik dan aan het einde van het jaar halen met het verlengen van mijn abbo. Veel plezier met je 6s.

  2. Ik heb een sony xperia z2 en daar ben ik heel tevreden over, maar in augustus mag ik een nieuwe telefoon uitzoeken. Dat wordt waarschijnlijk een Z5 ik ben gek op Sony telefoons. Ik vind ze super fijn.

  3. Ik gebruik een simpele merkloze android telefoon :). Ik moet wel toegeven dat de camera best wel slecht begint te worden. Ik krijg binnenkort een nieuwe telefoon, dus ik ben benieuwd 🙂

  4. Ik gebruik een Samsung S6 voor al mijn foto’s, hiervoor had ik een IPhone 4, dus deze schermovergang was echt mega groot.
    Achteraf heb ik toch wel spijt dat ik geen IPhone heb genomen, ik vind IOS veel prettiger, alleen is dat abonnement zo ontzettend duur hiervoor.
    Maar heel veel plezier met je nieuwe telefoon!

  5. Ik heb een iPhone 5S, maar mag bijna mijn abonnement verlengen + ander toestel 😉 Foto’s voor Facebook en Instagram maak ik vaak met de telefoon. Voor mijn blog gebruik ik meestal mijn spiegelreflex… en mijn blogs maak ik over ‘t algemeen gewoon op de laptop 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *