Waar koop ik mijn boeken

Lieve lezers,

Vaak krijg ik de vraag waar ik mijn boeken koop. En of ik überhaupt nog wel boeken koop.
Het antwoord is natuurlijk koop ik nog gewoon boeken. Ja inderdaad niet zo veel meer als vroeger maar ik steun nog graag de boekenwereld door zeer regelmatig een boek te kopen.
Waar ik deze boeken dan koop daar vertel ik jullie vandaag meer over.

img_9665

Bol.com
Ja sorry, ik moet het toch echt opbiechten. Maar jullie wisten het stiekem vast al. Ik koop een groot deel van mijn boeken op bol.com. Natuurlijk verdien ik ook een klein beetje aan bol met mijn verkooplinken er heen. Maar ik ben zelf erg fan van bol zijn goede en zorgvuldige en vooral snelle service.

De boekwinkel 
Natuurlijk koop ik mijn boeken nog zeer regelmatig in de boekhandel. Niet alleen is het heerlijk om in de boekhandel rond te snuffelen maar ook wil ik graag de boekhandels steunen. Met de komst van het internet en de webshops is het voor elke winkel lastiger om te blijven bestaan. Daarom steun ik graag de boekhandels door daar mijn boeken te kopen.

Bookdepository
Voornamelijk voor al mijn engelstalige boeken. Deze zijn op deze website altijd hoe dan ook goedkoper. Ook hebben ze gratis verzending. Het enige nadeel is dat het soms erg lang duurt voor de boeken binnen zijn. Maar dat hebben we voor deze korting dan natuurlijk gewoon over.

Boekenbeurs
Ook tijdens de boekenbeurs koop ik elk jaar weer een hoop boeken. Voornamelijk cadeautjes en stripboeken om cadeau te geven. Maar bij dit jaarlijkse event kan je gewoon niet zonder boeken kopen. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om dit jaar weer te gaan.

Boekenfestijn
Een rondreizend ‘festival’ waarbij je boeken letterlijk voor een bodemprijs kan kopen. Hier kan ik altijd wel slagen. Niet elke keer even goed maar ik kan altijd weer een aantal mooie boeken voor een mooie prijs in mijn kast zetten.

 

 

Waar koop jij je boeken? 

Liefs, Marjolein

One thought on “Waar koop ik mijn boeken

  1. hai hai,

    Ik koop ook mijn boeken op voordeelboekenonline.nl. Het zijn geen gloednieuwe boeken, maar we koopjes. Het is het proberen waard. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *