10 feitjes die elke boekblogger herkent

Lieve lezers,

Na de overweldigende lieve reacties op de vorige post die een blik gaf in boekbloggerland (waarvoor dank) is het tijd voor een nieuwe blik in deze wereld.

Als boekblogger ga je toch anders tegen bepaalde dingen aankijken. Hieronder een lijstje van dingen waar ik mezelf op betrap.

Feitjes boekblogger

1. Tijdens het lezen van een boek al bedenken hoe je dit gaat opschrijven in de blog. Het gaat dan meer van ‘ooooh dit stukje’ en dan bedenk ik gelijk hoe ik dit aan jullie ga vertellen.

2. Meer gaan lezen wat je lezers leuk vinden om samen de liefde nog meer te kunnen delen.

3. Over straat lopen en denken aan nieuwe blogposts, of in blog taal.

4. Tijdens onhandige momenten mega goede blog ideeën krijgen. Zoals onder de douche, of wat ik altijd heb tijdens het studie-ontwijkend gedrag.

5. Je vriendinnen zijn er aan gewent dat je zomaar ineens afgeleid kan zijn door je blog.

6. Je moet nu echt iets voor school gaan doen. Elke keer sluit je de blog browser, en spontaan staat hij weer open en ben je aan het bloggen.

7. Je loopt door de boekhandel en denkt. Nee ik mag geen boek kopen, eerst de recensie boeken. En ziet dan een boek liggen dat je toch echt moet kopen! (Want je moet de boekenwereld toch ook financieel steunen)

8. Je zit net lekker in de zon te lezen, of op de bank met een heerlijke kop thee. Dit moet je toch echt even op Instagram zetten.

9. Het maakt niet uit waar je bent, als je statistieken door het dak gaan of een auteur reageert op je blog doe je een dansje.

10. Jij en de postbode houden van elkaar. Hij is vrolijk om jou blije gezicht te zien en jij bent super blij als het witte busje de straat in komt.

Natuurlijk zijn er nog veel meer feitjes. Maar die volgen vast nog een andere keer.

Herkennen jullie deze feitjes?

Liefs, Marjolein

 

0 thoughts on “10 feitjes die elke boekblogger herkent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *