31 dagen boekfoto uitdaging.

Lieve lezers,

Vandaag weer eens iets heel anders. Op de Facebookpagina van Serendipity Books ben ik een 31 dagen boekfoto uitdaging begonnen. De bedoeling is om elke dag een foto te posten die bij de opdracht van de dag hoort. Uit de leukste foto’s en reacties wil ik aan het einde van de maand op deze blog een leuk artikel schrijven. 

Dit is de opdracht. En hopelijk tot snel op Facebook.

image (1)

 

Liefs, Marjolein

0 thoughts on “31 dagen boekfoto uitdaging.

  1. Wat een super leuk idee! Vind je het goed dat ik m ook gebruik voor mijn eigen facebook? Uiteraard met verwijzing naar jouw site/facebook! Ik zal mijn foto’s dan ook op jouw facebook weer plaatsen!

  2. Wat een leuke, maar voor mij onmogelijke uitdaging. Ik ben zo slecht in keuzes maken voor wat betreft de leukste, de meest ontroerende, de meest bijgebleven… Vul maar aan! Hoe maak jij die keuze(s)??

    1. Ik heb er altijd heel veel moeite mee. En bij elk boek dat ik plaats heb ik nog een hoop andere die ik ook had willen plaatsen. Maar het leuke van deze hele uitdaging is eigenlijk dat je weer eens in je boekenkast gaat graven. En natuurlijk is kiezen tussen boeken altijd lastig. Maar je kan de uitdaging altijd nog overnieuw doen met andere boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *