Top 10 meest voorkomende auteurs in mijn boekenkast.

Vandaag eens een klein kijkje in mijn overvolle boekenkast.

Eigenlijk heb ik niet echt een boekenkast. Want mijn boeken liggen overal omdat mijn boekenkast vol is en ik geen plaats meer heb. In lades op plankjes en in de kast overal liggen boeken.

Maar toch wil ik jullie een kijkje geven in mijn boekencollectie en dan wel door middel van mijn ‘Meest voorkomende auteurs in mijn boekenkast’

1. Simone van der Vlug 17 boeken. Hiervan moet ik er nog altijd 5 lezen onder deze 5 boeken zitten 2 thrillers en 3 historische romans.

2. Mirjam Mous 10 boeken. Van Mirjam heb ik meer dan 10 boeken gelezen maar helaas heb ik ze niet allemaal in mijn bezit. Maar van de 10 die ik heb zijn ze allemaal gelezen.

3. Stephanie Meyer 6 boeken. Ja de Twilight Saga, en Zielen. De Twilight Saga nog niet helemaal gelezen.

4. Tahereh Mafi 5 boeken. De hele Touching Juliette Trilogie. Voor degene die deze reeks niet kennen: Het is een trilogie met 5 boeken, 3 hoofdboeken en 2 tussen verhalen boek 1,5 en boek 2,5. Helemaal gelezen

5. Lauren Weisberger 5 boeken. 2 gelezen 3 nog ongelezen. De eerste 2 vond ik geweldig maar de laatste 3 ben ik nog niet aan toe gekomen.

6. Astrid Harrewijn 4 boeken. De hele Miss serie en Luchtkussen. Allemaal gelezen.

Vanaf hier is het eigenlijk een gedeelde plaats met heel veel auteurs in de vorm van meerdere boeken en series/trilogieën. Maar voor julie heb ik mijn favoriete er uit gehaald.

7. Lauren Destefano 3 boeken. The chemical Garden Trilogie, helemaal gelezen.

8. Suzanne Collins 3 boeken. De Hongerspelen, helemaal gelezen.

9. E.L James 3 boeken. Vijftig tinten trilogie. Ik was de hype voor met het lezen van deze boeken. Ik heb zelfs nog op de vertaling van boek 2 moeten wachten en boek 1 één dag na verschijning gekocht. Daardoor heb ik oprecht van deze serie kunnen genieten.

10. Hilary Duff 3 boeken. Haar eigen trilogie helemaal gelezen.

foto (19)

 

 

0 thoughts on “Top 10 meest voorkomende auteurs in mijn boekenkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *