5x Apps voor de boekenliefhebber

Lieve lezers,

Vandaag de dag kunnen we allemaal niet meer zonder onze smartphone. Maar ook kunnen wij allemaal niet zonder onze boeken. Daarom zet ik vandaag de leukste apps voor elke boekenliefhebber op een rijtje.

 1. Goodreads 
  IMG_3814
  IMG_3815 IMG_3816

  In deze app kan je al je boeken opslaan. Dit is de app om al je boeken in te noteren maar ook om je TBR stapel hoger te maken. Connect met je vrienden en zij kunnen jou boeken aanraden en jij kunt zien wat hun aan het lezen zijn.
 2. iBooks
  IMG_3818
  IMG_3817
  De boekenkast van Apple, Via deze app heb je op al je apparaten toegang tot je boeken. Ook kun je vanuit deze app boeken kopen of gratis boeken downloaden en lezen.
 3. WattpadIMG_3822
  IMG_3824
  Ben je dol op het lezen en schrijven van boeken? Dan is Wattpad de app voor jou. Hier kun je verhalen van andere nog onbekende auteurs lezen en zelf je geschreven verhalen uploaden.
 4. BolIMG_3823
                                              IMG_3825  IMG_3826
  Even niets te doen? Kijk welke boeken er in de aanbieding zijn. Of welke boeken je nog kan ontdekken. Wat ik persoonlijk heel fijn vindt aan deze app is dat er een scan optie bij zit. Sta je in de boekhandel maar twijfel je over de prijs van het boek. Controleer hem dan even door middel van de barcode en zie zo wat het boek bij bol kost.
 5. Bloglovin’IMG_3820
  IMG_3821
  Blijf altijd en overal op de hoogte van je favoriete boekenblogs. Met deze app kan je altijd even kijken of er nog nieuwe leuke blogposts zijn om te lezen.

 

Wat is jou favoriete boeken app? 

 

Liefs, Marjolein

2 thoughts on “5x Apps voor de boekenliefhebber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *