Boekpresentatie Tango met een knal van Yara March.

cropped-header-51

Lieve lezers,

Gisteren mocht ik deel zijn van een bijzondere boek/perspresentatie van het nieuwe boek Tango met een knal van Yara March.

Dit was vooral een intieme presentatie, Yara had er voor gekozen om de presentatie bij de uitgeverij te houden wat voor een heel gezellige leuke sfeer zorgde. Bij binnenkomst stonden er lekkere tompouces klaar met de nieuwe cover van het boek er op. Ook kregen we hier een heerlijk kopje koffie of thee bij. Dat is natuurlijk al lekker en gezellig binnen komen.

Vervolgens gingen we met alle genodigden rond de tafel zitten en keken we naar een prachtige Argentijnse tango. Voor mij was dit gelijk de sfeermaker aangezien ik jaren gedanst heb. De sfeer was hierdoor al gelijk gezet, de zwoele noten van de Argentijnse tango en de prachtige dans betoverde mij al gelijk en nam me mee naar Argentine. Niet geheel onverwacht de lokatie waar het boek zich afspeelt. Hierna werd een lekker glaasje likeur met prosecco ingeschonken. Vervolgens werd er wat informatie gegeven over het nieuwe boek en las Yara een aantal stukken uit het boek voor. Ik had de smaak gelijk te pakken en wilde het boek het liefst daar ter plekke al gaan lezen.

Yara is voor mij gelijk op een bijzondere plaats komen te staan. Een gezellige vrolijke spontane dame die net als ik veel te veel kan kletsen. Dit zorgde er voor dat ik 3,5 uur later nog altijd gezellig aan tafel zat met een deel van het gezelschap en zat te genieten van heerlijke Argentijnse wijn en veel te lekkere Argentijnse hapjes. Met natuurlijk op de achtergrond ook heerlijke Argentijnse tango muziek.

Inmiddels ben ik al begonnen in het boek en vind ik het verschrikkelijk moeilijk om hem weg te leggen.

IMG_2465

Het boek.

Tango dansen is de grote passie van Carry-Ann. Ze gaat niet voor niets graag naar haar zus Merle die in Argentinië woont. Als Merle een ongelukje krijgt, biedt ze spontaan aan haar te gaan helpen.

Ze komt voor moeilijke keuzes te staan als ze er achter komt dat op de haciënda van de buren twee knappe broers wonen, die ook nog eens goddelijk de tango dansen. Het gevaar blijkt echter niet alleen in de liefde te schuilen.

Brandstichting, sabotage, moord, liefde en bedrog vormen de ingrediënten voor de uiterst explosieve situatie, waar ze in terecht komt. Ineens blijkt haar leven op het spel te staan

Aan het einde van de presentie kreeg iedereen nog een geweldig leuke goodiebag mee naar huis met natuurlijk een gesigneerd exemplaar van het nieuwe boek een fles wijn waar een groot deel van het boek door geïnspireerd is. Deze wijn hebben we op de presentatie ook al mogen proeven en was echt heerlijk. Een kaarsje waardoor ik het boek natuurlijk bij kaarslicht kan lezen. En wat ik zelf super leuk vond haar eerste boek Cupcakes en een koffer deze had ik nog niet gelezen en daarom zat hij er voor mij in.

Ik heb een ontzettend leuke middag gehad bij Yara March.

En het aller leukste van allemaal voor jullie, in de goodiebag zaten maar liefst 3! win exemplaren.

Blijf de blog daarom goed in de gaten houden als je Tango met een knal wil winnen.

Liefs, Marjolein

0 thoughts on “Boekpresentatie Tango met een knal van Yara March.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *