Like, share en win! Tango met een Knal.

Lieve lezers,

Vandaag de aller eerste win actie op de blog!!

Wil jij kans maken op één van deze exemplaren van Tango met een knal het nieuwe boek van Yara March dat pas 26 september verschijnt?

Volg dan nu de volgende stappen:

Like Serendipity Books op Facebook en deel de actie.

https://www.facebook.com/SerendipityReadDreamBelieve

Like, share en win!

 

Wil je extra kans maken? Volg dan ook de onderstaande stappen.

Like Serendipity Books op Twitter. 

Like Serendipity Books op Instagram. 

http://instagram.com/serendipity_books

Like Serendipity Books op Bloglovin. 

http://www.bloglovin.com/blog/12653679

Laat hier onder weten waarom jij dit boek graag zou willen winnen.

De actie loopt tot 21 oktober de winnaar word via een PM op Facebook op de hoogte gebracht.

 

Succes!

Liefs, Marjolein

ps. Geen Facebook niet getreurd er komen nog 2 win acties.

 

0 thoughts on “Like, share en win! Tango met een Knal.

 1. Het wordt weer donkerder en kouder buiten, heerlijk weer om weg te kruipen op de bank met een goed boek. En helemaal als het boek over tango dansen gat, mijn nieuwe grote passie (alhoewel ik nog veel heb te leren, haha). Ik hou me aanbevolen voor dit leuke boek!

 2. Heb zojuist op internet al een klein beetje gelezen over de inhoud van deze roman.
  Tango dansen is de grote passie van Carry-Ann. Ze gaat niet voor niets graag naar haar zus Merle die in Argentinië woont. Als Merle een ongelukje krijgt, biedt ze spontaan aan haar te gaan helpen.
  Ze komt voor moeilijke keuzes te staan als ze er achter komt dat op de haciënda van de buren twee knappe broers wonen, die ook nog eens goddelijk de tango dansen. Het gevaar blijkt echter niet alleen in de liefde te schuilen.
  Brandstichting, sabotage, moord, liefde en bedrog vormen de ingrediënten voor de uiterst explosieve situatie, waar ze in terecht komt. Ineens blijkt haar leven op het spel te staan
  “Tango met een knal” lijkt me een super spannend boek. Waar ik heel graag kans op maak.

 3. Ik volg jullie nu op alle fronten, en hoop het boek te winnen, het lijkt me prachtig en het voor dat het in de winkel ligt al te mogen lezen is natuurlijk helemaal Tango met een knal.?

 4. Heerlijk, romantiek, passie en spamning in één, wie vindt dat nou niet leuk. De tango is een prachtige dans haha, die ik altijd heb willen doen maar nooit een goede partner voor heb gevonden, die wilde dan, grommm! Dus laat mij maar lekker wegdromen bij de tango in dit boek, ik zie het helemaal zitten!

  Ps. Ik heb jullie op twitter en op bloglovin geliked, helaas geen instagram want dat heb ik niet, maar uiteraard had ik jullie facebookpagina allang geliked en heb ik het bericht ook gedeeld, leuk!

 5. Ik wil het boek wel met een knal uitlezen..jammer dat het nog geen oud en nieuw is met vuurwerk! Want het is spannend gezien wat ik al gelezen heb waar het verhaal over gaat!

 6. Een boek om met een knal uit te lezen. Ik heb een goede vriendin die helemaal gek op de tango dansen is, ze gaat zelfs op tango-vakantie. Binnenkort ga ik een avondje met haar mee naar de les, ben benieuwd of ik ook aangestoken wordt door het tangovirus. Het lijkt me een heerlijk boek vol intriges, echt genieten. Ik like/volg op FB, twitter en Bloglovin. Fijn weekend. Grete

 7. Leuk! Kan nog net deelnemen! Zou dit boek graag willen lezen omdat ik graag kennis zou maken met Yara March (schrijfstijl)! Heb nog geen boek van haar gelezen en zou daar heel graag verandering in willen brengen!
  Alle stappen behalve instagram gedaan. FB onder mijn naam en de rest onder (@)TurtleBookwurm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *